Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěný stůl a dřevěné židle sestava

Emily + Eva
Skladem poslední kusy
19 216 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěný stůl Emily a dřevěné židle Eva sestava

Jjídelní set, který zaujme nejen svou elegancí a designem, ale také přirozeným přístupem k povrchové úpravě. Tento jedinečný set, skládající se z dřevěného stolu Emily a židlí Eva, přináší do vašeho domova krásu přírody a kvalitu řemesla. Jídelní stůl Emily s rozměry 160 x 90 cm je vyroben z kvalitního dubového dřeva, které vyniká svou pevností a trvanlivostí. Jeho povrch je pečlivě ošetřen přírodním olejem, který zachovává přirozenou krásu dřeva a dotváří jedinečný charakter povrchu. Tato povrchová úprava nejen přidává estetický prvek, ale také chrání dřevo před běžným opotřebením a zároveň umožňuje dřevu dýchat. Krásný dubový stůl vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva dub divoký.

Dřevěný stůl Emily a dřevěné židle Eva sestava

Židle Eva jsou vytvořeny se stejnou láskou k přírodě a detailu. Jejich celodřevěná konstrukce s přírodním olejem zachovává jednotný tón a povrchovou krásu, čímž se židle stávají nejen funkčním sezením, ale také uměleckým dílem ve vašem interiéru. Použití přírodního oleje na povrchovou úpravu zajišťuje, že tento jídelní set je šetrný k životnímu prostředí a zároveň přispívá k jeho dlouhověkosti. Přirozená estetika dřeva se tímto způsobem projevuje v každém detailu, což dodává vašemu jídelnímu prostoru osobitý a hřejivý charakter.

rozmery stul Emily

Oživte svůj domov tímto nádherným jídelním setem, který zdůrazňuje krásu přírodního dřeva a zároveň nabízí funkčnost a eleganci. Současná povrchová úprava přírodním olejem dodává tomuto setu jedinečný půvab a stane se středem vašich rodinných setkání a společenských událostí.

Povrchová úprava
Olej
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Pozitivni
rating 10
Splňuje vše co jsme chtěla a stůl vypada skvěle

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.