Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl z masivu dub MIREK a židle arosa

MIREK + Arosa
Dodaci doba: 3 - 6 týdnov
15 534 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z masivu dub MIREK 160 x 90 cm  a židle arosa 

Židle do kuchyně - , Arosa

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Arosa se prodává na německém trh již dlouhá léta s cenou 120 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek v krásné svetlě šedé barvě. Nosnost židle do 120 kg.

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Dubová židle barra je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle do kuchyně - žlouta

Židle do kuchyně - tyrkysová , Arosa - Lara

Židle do kuchyně - svetle šedá, Arosa

Židle do kuchyně šedá arosa

Dubový stůl z masivu 160 x 90 cm Mirek

Vrchní deska stolu je ošetřena kvalitním olejem, který nábytek chrání a zároveň zvýrazňuje přírodní strukturu dřeva stolu. Zároveň jsou všechny oleje ekologicky nezávadné. To že stůl je vyroben z přírodního dřeva, okamžitě vytvoří jedinečnou atmosféru ve vaší jídelně a kuchyni. To že myslím na environmentální prostředí vám zaručuje certifikát dřeva FSC. Jídelní stůl je mimořádně pevný a je vyroben z poctivého dubového dřeva.  Olej je nejlepší povrchová úprava na dubové dřevo, vhodné i ke alergikům, ale vyžaduje si určitou starotlivosť. Péče o jídelní stoly olejované naleznete článek zde.

Stůl se dodává rozložený s velmi jednoduchou montáží. Vrchní deska stolu je vyrobena z poctivého dubového dřeva o tloušťce až 2 cm. Stůl ma rozměry 160 x 90, je vhodný pro 4 - 6 lidi podle rozmístění židlí. Dopřejte si i vy tento unikátní stul v moderním designu, kde nožičky stolu mají mírně zkosený tvar. 

Jídelní stůl Mirek je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSCStůl Mirek je  dostupný v barvě přírodního oleje.

Výška: 76 cm, Rozměry: 160 x 90 cm 

Dubový stůl z masivu 160 x 90 cm Mirek

stul z masivu dub v akci model mirek 160 x 90 cm

stul z masivu dub struktura

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
tloušťka stolu
4 cm
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.