Největší nabídka masivního nábytku! Nyní Super ceny na všechno!

Kulatý dřevěný stůl a židle

Orlando + janov
Dodame za 5 - 8 týdnu
13 779 Kč 17 224 Kč -3 445 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Počet hodnocení: 3
Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10
Dostupné na objednávku

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Kulatý dřevěný stůl janov a židle Orlando

Kulatý dřevěný stůl a židle jídelní sestava z masivního dubového dřeva. Židle jsou v nádherné moderní látce, příjemné na dotek s možnost zkombinování si svého setu.

Pohodlná židle - dubové nohy Orlando

Moderní jídelní židle určená do domácnosti do kuchyně nebo jídelna. Model orlando ma váhu 8 kg co mu je ideální váha na jednoduché přesouvání. Subtilní rozměry jsou vhodné i k menšímu stolu. Nohy židle jsou vyrobeny z dubového dřeva, které je ošetřeno ekologickým olejem značky WOCA. Dřevo je certifikováno FSC. Židli je možné kombinovat z kterýmkoliv dubovým stolem z naší nabídky.
Židle orlando je dostupná v barvách šedá, tmavě šedá a žlutá. Dodává se v demontu s jednoduchou montáži cca 5 min. Vnitřní výplně je kvalitní PU pěna, díky čemuž je komfort sezení na nadstandardní úrovni a židle je tak velmi pohodlná.

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Orlando se prodává na německém trh již dlouhá léta s cenou 130 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek v krásné tmavě šedé barvě. Nosnost židle do 110 kg.

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Pohodlná židle, šedá látka - dubové nohy Orlando

Kulatý jídelní stůl masiv dub, Janov

Jednoduchý a účelný design kulatého jídelního stolu je volbou na jistotu do vaší jídelny či kuchyně. Jídelní stůl janov je dostuppný ve dvou verzích průměru 90 a 110 cm. Obě rozměry jsou vhodné pro 4 osoby. Kulatý jídelní stůl Janov Se dodává v demontu s jednoduchou montáží. Povrchová úprava olej je velmi příjemná právě pro dubové dřevo, při dotyku cítit strukturu dřeva. Na ochrannou používejte přípravky na olejovaný nábytek. Rovněž pod vlhké předměty doporučujeme používat podložky.. Masivní stabilní nohy s rozměrem až 7 x 7 cm jsou zárukou vysoké stability stolu. Vrchní deska ma tloušťku  2 cm, což je při dubovém dřevě zcela dostatečné.  Výška stolu je 76 cm, výška po spodní hranu stolu je až 67 cm.

Dostupné rozměry: (výška 76 cm) , průměr 90 cm 

Kulatý jídelní stůl masiv dub, Janov

Jídelní stůl Janov je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Kulatý jídelní stůl masiv dub, Janov


Povrchová úprava přírodní olej značky Borma wachs hardwax parquet oil 1030 je zárukou dokonalého značkového itálskeho oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

Povrchová úprava Olej - Právě na dubové dřevě je nejideálnější volbou olej, nakolik dubové dřeva potebuj dýchat co mu právě olejová povrchová úprava umožňuje. Právě dřevo ošetřené olejem získá nádherný matný efekt, s výrazným naturálním vzhledem. Pod vlhké předměty (sklenice talíře vázy) je třeba dávat podložky. V případě přímého kontaktu vody s dřevem vznikají kolečka na povrchu. To je jednoduché možné odstranit návodem níže. Pokud chcete na povrch docílít vyšší ochranu doporučuje se povrch olejovat několikrát do roka, případně používat přípravky na olejovaný nábytek.

Povrchová úprava
Olej
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Front (přední část)
Masív dub
Korpus
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Kuchyňský set
rating 10
Nádherný stůl a židle,precizní provedení, vše proběhlo, jak mělo, skvělá komunikace. Děkuji ?
Veliká spokojenost
rating 10
Krásná jídelní sada, skvělá komunikace s prodejcem i řidičem, jednoduchá montáž ?
zboží
rating 10
moc pěkné, velmi kvalitní provedení

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání