Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Rozkládací okruhlý stůl z masivu dub a židle

Holger + Sky
Dodaci doba: 6 - 9 týdnu
29 620 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Sestava okruhlý stůl z masivu dub Holger a židle Sky

Nadčasová sestava jídelního stolu vyrobeného z poctivého masivního dřeva Dub a židlí Sky v moderní šedé látce.

Sestava obsahuje:

1 x Stůl Holger
4 x Stoličky Sky

Designová židle s područkami, Sky světle šedá

Nádherná nadčasová židle do jídelny model SKY. Novinka pro rok 2020 kde na výrobu jsou použijte materiál nejvyšší rady. Židle s područkami je dostupná ve dvou barvách látky. (Světle šedá s nádechem modré a tmavě šedá rovněž s nádechem modré barvy). Látce je velmi příjemná na dotek, čištění je jen pomocí vody. Židle Sky mě doporučenou nosnost do 110 kg. Nohy na židli jsou vyrobeny z certifikovaného dřeva FSC.

Dřevo je 100% dubové ošetřeny ekologickým olejem značky WOCA. Židle je tak vhodná ke každému jídelnímu stolu z naší nabídky. Mírně retro vzhled a nádherná a kvalitní látka vytvářejí ze židle SKY nadčasový model, který Vám bude sloužit dlouhá léta. Vyberte si i vy židli, která bude pohodlná a zároveň designovým kouskem ve vaší jídelně.

Designová židle s područkami, Sky světle šedá

Stůl Holger

Poctivý jídelní stůl vyrobený z pravého dubového dřeva. Dopřejte si svém domově pořádný kus přírodního nábytku. Jídelní stůl je kulatý s rozkládací funkcí, což oceníte při návštěvách nebo nečekaných návštěvách. Průměr stolu je +- 140 cm, rozkládací část má šířku 60 cm, po rozložená tak získáte plochu stolu až 200 cm. Jídelní stůl je stabilní a pevný. Dominantou jsou nohy stolu v jedinečném překříženém tvaru.

Rozkládací část se manuálně přidává a odkládá se do vnitřní části stolu. Kde je k tomu vyhrazeno místo. Pozor při rozkladu a při skládání stolu držte i rozkládací část. Vzhledem k tomu že jsou volně položeny pokud je nebude držet může dojít k jejich pádu. Po rozložení stolu zajistěte a užívejte si tak velkorysý prostor.

Dostupné rozměry: (výška +- 76 cm), průměr 140 cm

Rozkládací okruhlý stůl z masivu dub, Holger 120 cm

Jídelní stůl Holger je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Kulatý jídelní stůl masiv dub,

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
Ø 140 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--