Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěný jídelní stůl Mirek dub a židle Arosa šedé barvy

Mirek + Arosa
Dodaci doba: 1 - 5 týdnov
15 534 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěný jídelní stůl Mirek dub a židle Arosa šedé barvy

Moderní sestava nábytku dřevěného jídelního stolu v rozměru 160 x 90 cm vyrobeného z 100% dubového dřeva, včetně 4 ks jídelních židlí arosa v šedé barvě.

1 x stul mirek 160 x 90

4 x židle arosa

Židle Lara - Arosa , Ecru imitace kůže šedá

jídelní židle vyrobena z kvalitní látky, která imituje kůži, s jednoduchým čištěním v barvě světle šedá, z dubovými nohama. Židle se prodává pod různými názvy AROSA, LARA, ARETA. Jako výrobci vám garantujeme nejvyšší kvalitu za nejlepší cenu. Židle se dodává již smontovaná, váha je 7,65 Kg, tedy se stoličkou se velmi jednoduše manipuluje. Nosnost židle je do 110 kg. Vnitřní výplň tvoří studená pěna, která je dlouhotrvající materiál. Model arosa je sázka na jistotu. Jídelní židle arosa je dostupná i ve verzi barová v různých barvách, Zobrazit všechny barvy modelu arosa zde. 

jídelní židle arosa - šeda a stul z masivu dub mirek masív

Na židli je použita kvalitní látka, která imituje kůži v nádherné struktuře v barvě světle šedá. Látka je velmi kvalitní s oderuvzornosťou až 100 000 cyklů, tloušťka látky je až 1 mm. Látka neobsahuj škodlivé látky formaldehyd. Rovněž látka neobsahuje žádné alergeny.

Židle Lara - Arosa , Ecru imitace kůže šedá

Židle Lara - Arosa , Ecru imitace kůže šedá

Dubový stůl z masivu 160 x 90 cm Mirek

Vrchní deska stolu je ošetřena kvalitním olejem, který nábytek chrání a zároveň zvýrazňuje přírodní strukturu dřeva stolu. Zároveň jsou všechny oleje ekologicky nezávadné. To že stůl je vyroben z přírodního dřeva, okamžitě vytvoří jedinečnou atmosféru ve vaší jídelně a kuchyni. To že myslím na environmentální prostředí vám zaručuje certifikát dřeva FSC. Jídelní stůl je mimořádně pevný a je vyroben z poctivého dubového dřeva.  Olej je nejlepší povrchová úprava na dubové dřevo, vhodné i ke alergikům, ale vyžaduje si určitou starotlivosť. Péče o jídelní stoly olejované naleznete článek zde.

Stůl se dodává rozložený s velmi jednoduchou montáží. Vrchní deska stolu je vyrobena z poctivého dubového dřeva o tloušťce až 2 cm. Stůl ma rozměry 160 x 90, je vhodný pro 4 - 6 lidi podle rozmístění židlí. Dopřejte si i vy tento unikátní stul v moderním designu, kde nožičky stolu mají mírně zkosený tvar. 

Jídelní stůl Mirek je vyroben z dubového dřeva. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSCStůl Mirek je  dostupný v barvě přírodního oleje.

Výška: 76 cm, Rozměry: 160 x 90 cm 

Dubový stůl z masivu 160 x 90 cm Mirek

stul z masivu dub v akci model mirek 160 x 90 cm

stul z masivu dub struktura

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
tloušťka stolu
4 cm
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Jídelní souprava
rating 10
Stůl je krásně propracovaný, židle bytelné. Velká spokojenost.

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.