Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubový Jídelní Set se Židlemi Eva

Country + Eva
Skladem poslední kusy
20 031 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubový Jídelní Set  Country se Židlemi Eva - masív dub

Tento robustní dubový stůl je vizuální skvost, který odráží sílu a trvanlivost pravého dubového dřeva. Vytvořený s nádhernou vrchní deskou, jeho mohutný vzhled a vysoká pevnost je jistotou, že tento kus nábytku vám bude sloužit po mnoho let. Dostupný ve dvou velikostech, tento stůl je postaven na pevném základu černých matných železných nohou, což přidává moderní dotyk k jeho tradiční estetice. Hrany stolu zůstávají věrné jeho přírodní podstatě s charakteristickým a nepravidelným zakončením, což zdůrazňuje autenticitu materiálu.

Dubový Jídelní Set  Country se Židlemi Eva - masív dub

Židle Eva, vyrobené ze stejného dubového dřeva, zaručují pevnost a odolnost, aniž by byl ohrožen styl. S touto kombinací je vaše jídelní část připravena na pohostinství s grácií a trvanlivostí. Nábytek je dokončen ekologickým olejem v nádherném odtínu "dub natural", což zdůrazňuje jeho přírodní krásu. Tento jedálenský set nabízí také flexibilitu - můžete si ho vyskládat podle vlastních preferencí, což zaručuje, že se dokonale hodí do vašeho interiéru.

stul Country

Investujte do kvality, trvanlivosti a nádherného designu s tímto dubovým jedálenským setem. Je více než jen nábytek; je to výrok o vašem vkusu a lásce k autentickým materiálům.

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Povrchová úprava
Olej
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.