Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl a židle masiv v selském stylu, Torina + Tomino

Torina + Tomino
Skladem poslední kusy
20 729 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 3 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 3

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl a židle masiv v selském stylu, Torina + Tomino

Nábytek vyrobený z dubového masivu do jídelny, který se skládá z 1 x stolu Tomino v rozmeru 140 x 90 ( po rozložení 180 x 90 ), který je rozkládací.. Součástí sestavy je až 4 x židle Torina dub v klasickem stylu.

Masivní stůl dub + bílá rozkladací , Tomino

Masivní stůl dub + bílá rozkladací , Tomino

Dubový jídelní stůl Tomino vyrobe z pravého masivu. Masivní dřevo pro vás bude zárukou dlouholeté životnosti. A nejen to, rovněž nabízí krásné kresby, díky nimž takový nábytek dokonale vynikne. Tloušťka masivu je až 2 cm 

Výška: 76 cm, 

140 x 90 cm po rozkladu 180 x 90 cm

Pokud chcete být originální i při výběru nového nábytku, pak právě dubový masivní stůl do jídelny bude ideální volbou. K tomuto dubovému stolu si u nás můžete vybrat také vhodné židle, ideálně ve stejné barvě a ze stejného materiálu. Nádherný jídelní stůl v krásné kombinace bílá + dub. Vrchní deska stolu je vyrobena z výběrového dubového dřeva kde je mimium suků a kazů dřeva. Bílé část dřevě je vyrobena z tvrzené jasanového dřeva. Stůl je díky použitému tvrdému dřevu velmi stabilní a pevný.

Krásný dubový stůl vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva nyní v zaváděcí ceně. Dubový stůl Tomino je dostupný v rozmere 140 x 90 cm, dodává se v demontu s velmi jednoduchou montáží. Povrchová úprava stolu je přírodní olej, který dokonalé chrání nábytek.Povrchová úprava je přírodní olej, který se na plotně leští a tak získáte dokonale nádhernou kresbu dřeva. Na běžnou údržbu se doporučuje používat prostředky vhodně ná olejovo-voskovaný nábytek. Rovněž pod horké a vlhké předměty doporučujeme podkládat podložky. Tloušťka nohou je až 6 x 6 cm, což zajišťuje mimořádně vysokou stabilitu stolu, vyuižte tuto otevírací nabídku.

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Masivní dubový stůl dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC

Masivní stůl dub + bílá rozkladací , Tomino

jidelní stul masiv dub

Dubová židle Torina bíla + dub -  Celo dřevěná 

Dubová jídelní židle ve klasickem stylu s opěradlem ve tvaru kříže . Židle Torina je vyrobena z 100% dřeva. Dodává se již smontovaná, svými subtilními rozměry je vhodná do všech kuchyní a jídelně.

Dubová masivní konstrukce jídelní židle zajišťují vysokou stabilitu, doporučené zatížení je do 120 kg. Jídelní židle je celo-dřevěná na sezení si můžete zakoupit ve specializovaných prodejnách polštářky na zpestření. Židle je ošetřena přírodním olejem, tedy je ji lze kombinovat z kterýmkoliv jídelním stolem z naší nabídky.

Židle ma váhu cca 8 kg je tak kompaktní. Dodává se již profesionální smontovaná naším týmem ve výrobě. Na prvním místě je pohodlí. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Jídelní židle Torina ma sedák vyrobený z dubového dřeva, konstrukce v bílé barvě je z tvrdého jasanového dřeva. 

Dubová židle Torina bíla + dub - Celo dřevěná

Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC. Povrchová úprava přírodní olej značky WOCA je zárukou dokonalého značkového dánského oleje. Tento výrobce se specializuje právě na dubový masivní nábytek. Olej umožňuje dubovému dřevo dýchat, rovněž vytváří na nábytku jedinečný matný efekt, kde při dotyku doslova nasáváte sílu přírody. Olejová povrchová úprava vyžaduje pozornost, tedy je nutné používat přípravky na olejovaný nábytek, které vytvářejí ochranné filmy na povrchu. Použijte a aplikace trvá 1-2 minuty no zaručí vám to zrající krásu dlouhá léta. Výhodou povrchové úpravy olej je také jeho snadná reparace kde na obnovu stačí použít olej na nábytek, a po letech používání deska stolu může vypadat jako nová. Celý proces obnovy trvá jen cca 15 min.

židle selska dub + bila

židle dub venkovsky styl

židle dub selska - model torina Mirek

Typ výrobku
Set stolu a židlí
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Kvalitní a masivní výrobky
rating 10
Stůl i židle vypadají kvalitně vyrobené a jsou i celkem těžké, jak jsou z masivu. Moc pěkné provedení.
Jídelní set
rating 10
Vynikající práce,foto zašlu po dokončení rekonstrukce
Doufám,že 10
rating 10
Dpbrý den,zatím nemám vše vybaleno,protože nábytek je určrený do noveho bytu,ale doufám,že i ostatní bude v pořádku.

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.