Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl pro 10 osob z masivu dub + židle , Zlatko 240 x 100 cm

zlatko + arosa
Skladem poslední kusy
29 700 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl pro 10 osob z masivu dub + židle , Zlatko 240 x 100 cm + arosa

Velký jídelní stůl z masivu až pro 10 osob vyrobený z 100% dubového masivu. Jídelní stůl zlatko je v rozměru 240 x 100 cm, je tedy vhodný až pro až dospělých lidí při použití standardní židle s šířkou cca 45 - 55 cm. Jídelní stůl je vyroben z kvalitního dubového dřeva. Vrchní deska má tloušťku 2 + 2 cm. Po obvodu tedy až 4 cm. Stůl je velmi pevný a vhodný do rodinného domu s velkou jídelnou. Dodává se v demontu, nohy se montují na místě. Nohy jsou v rozměru 14 x 7 cm.


Vrchní deska stolu je ošetřeno přírodním olejem rakouské značky. Pro dlouhou a trvanlivou výdrž stolu používejte pod horké a vlhké předměty podložky. Doporučujeme také používat přípravky na olejovaný nábytek z obsahem vosku, tím dosáhnete vodě odolný povrch.


Jídelní stůl je stavěn na to aby vám sloužil generace na výrobu je použijte poctivé dubové dřevo s certifikátem FSC. Dopřejte si tento luxusní jídelní stůl nyní v mimořádně atraktivní ceně.

K jídelnímu stolu si můžete zakoupit kteroukoli jídelní židli z naší nabídky.

Výška: 76 cm, Rozměry: 100 x 240 cm 

Jídelní stůl pro 10 osob z masivu dub, Zlatko 240 x 100 cm

Židle do kuchyně - , Arosa

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Arosa se prodává na německém trh již dlouhá léta s cenou 120 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek v krásné svetlě šedé barvě. Nosnost židle do 120 kg.

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Dubová židle barra je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--