Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Zaoblená židle - sametová látka světlá, Oslo

Oslo RI Prestige A363
Skladem poslední kusy
5 895 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Moderní židle dub, barva čalounění Taupe - šedohnědá

Nabízíme vám moderní jídelní židli , která je vyrobena z kvalitní látky s jemným sametovým povrchem ve světlém odstínu. Tento designový kousek kombinuje krásu a pohodlí v jednom. Jeho zaoblený tvar poskytuje neodolatelně pohodlné sezení. Židle je pevně spojena s elegantními nožičkami vyrobenými z odolného dubového dřeva. Tato kombinace přírodního materiálu s moderní látkou přidává produktu luxusní nádech. Vaše jídelna získá stylový a vkusný doplněk, který bude okamžitě poutat pozornost. Nezáleží, jestli ji umístíte k jídelnímu stolu nebo ji použijete jako samostatný zařízený kousek v obývacím pokoji či kanceláři – tato židle přinese do vašeho prostoru eleganci a komfort ve velkolepém provedení.

Výška: 87,5 cm
Výška sedáku: 47 cm
Šířka: 61 cm
Hloubka: 47 cm

židle oslo

Při výrobě této židle bylo použito pouze přírodní dubové dřevo, které bylo ošetřeno matným lakem. Takže si můžete být jisti, že váš nový kousek nábytku je šetrný k životnímu prostředí a zdraví vaší rodiny. Tato židle unese zatížení až do 120 kg, takže je vhodná pro většinu lidí. A díky zaobleným tvarům opěrky a sedáku si užijete skutečně příjemné sezení i při delších rodinných večeřích nebo setkáních s přáteli. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a pořiďte si tuhle fantastickou jídelní židli, která zpříjemní vaše chvíle strávené u stolu a dodá vašemu domovu nádech skandinávského šarmu!

Látka - Prestge A363

Moderní a kvalitní látka, velmi příjemná na dotek. (Látka je měkká). Oděruodolnost (martindale) 35 000 cyklů. Gramáž látky až 320 gr / m2. Složení 100% PES. Čištění pomocí vody nebo mýdla PH0. 

latka velvet

stul oscar

Typ výrobku
Jídelní židle
Kolekce
Love
Povrchová úprava
Olej + Vosk
váha
8 kg
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Barva
světle šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.