Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní dubová postel 180 x 200, dub natural

Lovell 180
Skladem poslední kusy
26 874 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní dubová postel 180 x 200,dub natural kolekce Love

Designová a svým mimořádně precizním zpracováním charakterizujeme tuto postel jako Luxusní. Tato dech beroucí postel je mimořádně pevná a stabilní, i přes svůj vzdušný design a moderní linie. Zároveň je vyrobena z vysoce kvalitního masivního dubového dřeva, které ji dodává skvělou odolnost. Minimalistický skandinávský design postele Love vás přenese do pokoje plného pohodlí a klidu. Elegance a jednoduchost se snoubí do ideálního spojení, které vyhovuje každému milovníku přírodního stylu. Buďte v trendu a zařaďte do své ložnice tento skvost mezi postelemi. Postel Love je dodávána s pevným dřevěným roštem ze smrkového dřeva zdarma. Protože si ale myslíme na všechny, za příplatek je k dispozici i lamelový rošt. Také můžete doplnit tuto postel o komody a noční stolek ve stejném designu a vytvořit tak harmonický a jednotný vzhled vaší ložnice.

postel Love

Celá postel je ošetřena kvalitním matným lakem, který nábytek dokonale chrání a zároveň zanechává nádhernou strukturu dřeva. A to je přesně to, co milujeme na dřevěném nábytku - jeho prirodzenost, jedinečnost a teplý vzhled. Nenechte si ujít tuto šanci a zařaďte do své ložnice kus nábytku, který je nejen nádherný, ale také praktický a kvalitní. 

postel Love rozmery

Zadní čelo u hlavy je vyrobeno z kvalitní látky s označením LUX 05. Látka je velmi odolná a kvalitní, Složení látky je 100% PES. Čištění látky pomocí destilované vody a mýdla s PH0.

čelo postele

Zobrazit všechny produkty z kolekce LOVE zde

Vyroben ve skandinávském designu, který se vyznačuje jednoduchými a čistými liniemi, Kolekce Love přinese do Vašeho interiéru klid a pohodu. Kvalitní matný lak, kterým je tento dubový nábytek ošetřen, ho dokonale chrání, vynikajíc tak jeho trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Matné provedení zároveň zvýrazňuje přirozenou strukturu dubového dřeva, dodávajíc tak nábytku jedinečný a luxusní vzhled. Kolekce Love je vyrobena z prvotřídních materiálů, čímž Vám garantujeme nábytek nejvyšší kvality. Všechny viditelné části ( předek, boky, vrch, spodek ) nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, zatímco vnitřní korpus je vyroben z přírodní dubové dýhy. Výroba probíhá na nejmodernějších centrech, kde je kladen důraz na detail a preciznost. Všechny kusy z kolekce Love obdržíte již složené, což Vám ušetří čas a úsilí s montáží. Vsaďte na kvalitu, kterou oceníte i po letech užívání. Kolekce Love - nábytek, který z Vaší domácnosti vytvoří domov.

dubový nábytek love

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Love
váha
92 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.