Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Oválný jídelní stůl 190 x 95 cm, barva dub

Miami stol 190 x 95
Skladem poslední kusy
14 885 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Oválný jídelní stůl 190 x 95 cm, barva dub s vrchní desku " rybí kost " ( Herringbone )

Výška: 78 cm
Šířka: 95 cm
Délka : 190 cm

Oválný jídelní stůl - místo, kde se rodina shromažďuje, kde probíhají nezapomenutelné večeře s přáteli a kde si můžete v klidu dopřát svou ranní kávu. Tento jídelní stůl je více než jen nábytek. Je to centrální bod Vašeho domova, který přináší eleganci a pohodlí do každodenního života. Vytvořený s ohledem na detaily, tento oválný jídelní stůl nabídne dostatek prostoru pro Vaše rodinné hostiny či večerní setkání s přáteli. Rozměr 190 x 95 cm vrchní desky zaručuje komfort pro všechny hosty a zároveň umožňuje pohodlné rozmístění pokrmů.

Oválný jídelní stůl 190 x 95 cm a židle chilla

Design "rybí kost" na vrchním povrchu dodává tomuto stolu unikátnost a sofistikovanost. Tento vzor je vyveden z přirozeně dubové dýhy, který dodává každému kusu jedinečnost - nenajdete dva stejné stoly! Nohy stolu jsou a vyrobené z dubového dřeva, což zaručuje stabilitu a odolnost proti opotřebení. Matný lak chrání povrch stolu před skvrnami a oděrkami a zvýrazňuje přirozenou krásu dřeva. A co více? Montáž tohoto krásného kusu nábytku je otázka několika málo minut. Přiložený manuál Vám poskytne jasné pokyny pro snadnou montáž.

Oválný jídelní stůl 190 x 95 cm, barva dub s vrchní desku " rybí kost " ( Herringbone )

Popis kolekce nábytku Miami , >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek Miami, která ztělesňuje luxusní vzhled a sofistikovaný design inspirovaný retro štýlem 60. let. Tato exkluzivní řada nábytku přináší kombinaci tradičního umění a moderní elegance do vašeho obývacího prostoru, ložnice či kanceláře. Každý kousek je pečlivě navržen a vyroben v kombinaci dubového dřeva a prírodní dubové dyhy, což mu dodává charakteristickou kvalitu a nezaměnitelnou estetiku. Kolekce Miami je dostupná ve dvou elegantních barevných provedeních – dub natural a orech – což vám umožňuje vybrat si ten správný odstín pro váš interiér.

Praktická povrchová úprava: Matný lak nejenže chrání váš nábytek před poškozením, ale také zvýrazňuje přirozenou krásu dřeva a dodává mu luxusní vzhled. Lamely na čelných stranách a zaoblený tvar nábytku dodávají Kolekci Miami unikátní vzhled, který se stane okamžitým pozornost upoutavým prvkem vašeho domova.

stul Miami

Tvar
Oválné
Rozkládání stolu
bez rozkládání
Typ výrobku
Jídelní stůl
Kolekce
Miami
Povrchová úprava
Lak
váha
56 kg
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.