Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Vysoká šuplíková komoda no nožičkách

Lovell Komoda 3S vysoka
Skladem poslední kusy
23 168 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Vysoká šuplíková komoda no nožičkách, dub masív 

Výška: 100 cm , šířka: 100 cm , hloubka: 44 cm
výška nožiček: 32 cm

Komoda Love - elegantní a sofistikovaný kus nábytku, který s vámi bude sdílet nejen každodenní rána, ale i večerní pohodové chvíle. Komoda Love je synonymem pro vynikající kvalitu a skvělý design. Její přirozený dubový tón dodá vašemu obydlí teplý, přírodní vzhled a zároveň vyzařuje moderní skandinávský styl. Ať už hledáte nábytek do ložnice, obývacího pokoje nebo kanceláře, tato komoda se dokonale hodí do každého prostoru. Vysoká šuplíková komoda na nožičkách je vyrobena z odolného dřeva dubu, což zajišťuje její dlouhodobou odolnost a trvanlivost. Každý z tří šuplíků je vybaven sistemem zavírání soft-close, který zajišťuje tiché a jemné zavírání. Navíc je komoda dodávána již kompletně sestavená, takže vám ušetří čas a usnadní manipulaci. Výsledkem je pohodlí, funkčnost a styl, který sedí do každého domova.

Vysoká šuplíková komoda no nožičkách

Zobrazit všechny produkty z kolekce LOVE zde

Vyroben ve skandinávském designu, který se vyznačuje jednoduchými a čistými liniemi, Kolekce Love přinese do Vašeho interiéru klid a pohodu. Kvalitní matný lak, kterým je tento dubový nábytek ošetřen, ho dokonale chrání, vynikajíc tak jeho trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Matné provedení zároveň zvýrazňuje přirozenou strukturu dubového dřeva, dodávajíc tak nábytku jedinečný a luxusní vzhled. Kolekce Love je vyrobena z prvotřídních materiálů, čímž Vám garantujeme nábytek nejvyšší kvality. Všechny viditelné části ( předek, boky, vrch, spodek ) nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, zatímco vnitřní korpus je vyroben z přírodní dubové dýhy. Výroba probíhá na nejmodernějších centrech, kde je kladen důraz na detail a preciznost. Všechny kusy z kolekce Love obdržíte již složené, což Vám ušetří čas a úsilí s montáží. Vsaďte na kvalitu, kterou oceníte i po letech užívání. Kolekce Love - nábytek, který z Vaší domácnosti vytvoří domov.

dubový nábytek love

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Komoda se šuplíky
Kolekce
Love
váha
70 kg
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív dub
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.