Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Otočné křeslo s dřevěnýma nohama, šedé

Colmar, Mossa 88
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 987 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Otočné křeslo s dřevěnýma nohama, šedé model Colmar

Moderní jídelní židle s otočným sedákem je ideálním doplňkem pro vaši domácnost. Nohy křesla jsou vyrobeny z dubového dřeva, které bylo ošetřeno přírodním olejem v barvě dub natural, což zajišťuje nejen krásný vzhled, ale také dlouhou životnost. Tato židle je vhodná pro různé typy interiérů a lze ji snadno kombinovat s ostatním nábytkem z dubového dřeva. Díky FSC certifikátu dřeva si můžete být jisti, že vaše židle pochází z udržitelných zdrojů. Sedák je otočný, což zvyšuje jeho funkčnost a umožňuje pohodlné používání u jídelního stolu nebo i pracovního stolu. Tmavě šedá látka na zadní straně židle působí elegantně a příjemně imituje přírodní kůži, zatímco šedá látka na přední straně dotváří moderní vzhled a zajišťuje pohodlný pocit při sezení. Židle Colmar je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový, pohodlný a funkční nábytek do svého domova.

Klíčové vlastnosti:

  • Otočný sedák pro maximální pohodlí a flexibilitu
  • Nohy vyrobené z kvalitního dubového dřeva, ošetřeného přírodním olejem
  • Možnost kombinace s dalším nábytkem z dubového dřeva
  • FSC certifikát dřeva pro udržitelnost
  • Elegantní design s tmavě šedou látkou imitující přírodní kůži
  • Moderní vzhled vhodný pro různé interiéry
  • Vhodné pro použití u jídelního i pracovního stolu
  • Snadná montáž a demontáž pro pohodlnou dopravu a údržbu

Otočné křeslo s dřevěnýma nohama, šedé model Colmar

Vyzkoušejte židle Colmar a přidejte do svého domova prvky elegance, pohodlí a funkčnosti. S naším otočným křeslem s dřevěnýma nohama získáte nejen stylový kousek nábytku, ale i praktický doplněk do vaší jídelny nebo pracovny. Nečekejte a dopřejte si kvalitní materiály a moderní design za dostupnou cenu přímo od výrobce. Buďte hrdí majitelé nábytku z udržitelných zdrojů a investujte do kvality, která vydrží. Nabízíme vám jedinečnou příležitost obohatit váš domov o židli, která spojuje krásu přírodního dřeva s moderním designem a maximálním komfortem. Získejte svou židli Colmar ještě dnes a udělejte svůj domov ještě příjemnějším místem k pobytu!

Jak se starat: Pro udržení čistoty a vzhledu stačí jednoduše otřít vlhkým hadříkem. Pravidelná údržba zabezpečí dlouhodobou životnost a zachování kvality. Látka Mossa na sedáku vyniká vlastnostmi odolnosti proti oděru s 100 000 cykly. Složení 100% PES. Čištění pomocí jemně navlhčení handičky ideální s vodou destilovanou (případně kojeneckou, která neobsahuje vodní kámen) a trochu neutrálního dětského mýdla.

Ideální volba pro: Toto jídelní křeslo je ideální pro ty, kteří hledají komfortní, stylové a zároveň praktické řešení pro svou jídelnu. Jeho moderní design a prvotřídní materiály z něj dělají výjimečný kousek pro jakýkoliv jídelní prostor.

colmar rozmery

židle colmar

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
světle šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání