Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Velká komoda Love dub natural

Lovell Komoda 3D3S191
Dodaci doba: 10 - 15 týdnu
29 871 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Velká komoda Love dub natural

Výška: 66 cm , šířka: 191 cm , hloubka: 44 cm
výška nožiček: 16 cm

Jedná se o něco víc než jen o komodu - je to Velká komoda Love! Uspořádejte svůj život a dostaněte svůj domov do dokonalého pořádku s tímto stylovým a praktickým kouskem nábytku. Tato komoda je vyrobena ve skandinávském designu, který je známý svou jednoduchostí, funkčností a krásou. Čisté linie a minimalistická estetika se snadno vejde do jakéhokoli interiéru a zároveň působí jako stylový doplněk. Ať už ji umístíte do ložnice, obývacího pokoje nebo pracovny, Velká komoda Love bude vypadat skvěle a poskytne vám spoustu úložného prostoru. Ale tento kus nábytku je nejen krásný, ale také vysoce kvalitní. Všechny použité materiály jsou prvotřídní, takže můžete očekávat, že tento nábytek vydrží dlouhá léta. Investice do komody Love je investicí do kvality a trvanlivosti.

Velká komoda Love dub natural

Zobrazit všechny produkty z kolekce LOVE zde

Vyroben ve skandinávském designu, který se vyznačuje jednoduchými a čistými liniemi, Kolekce Love přinese do Vašeho interiéru klid a pohodu. Kvalitní matný lak, kterým je tento dubový nábytek ošetřen, ho dokonale chrání, vynikajíc tak jeho trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Matné provedení zároveň zvýrazňuje přirozenou strukturu dubového dřeva, dodávajíc tak nábytku jedinečný a luxusní vzhled. Kolekce Love je vyrobena z prvotřídních materiálů, čímž Vám garantujeme nábytek nejvyšší kvality. Všechny viditelné části ( předek, boky, vrch, spodek ) nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, zatímco vnitřní korpus je vyroben z přírodní dubové dýhy. Výroba probíhá na nejmodernějších centrech, kde je kladen důraz na detail a preciznost. Všechny kusy z kolekce Love obdržíte již složené, což Vám ušetří čas a úsilí s montáží. Vsaďte na kvalitu, kterou oceníte i po letech užívání. Kolekce Love - nábytek, který z Vaší domácnosti vytvoří domov.

dubový nábytek love

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
Love
váha
70 kg
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív dub
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Komoda
rating 10
Je nádherná, nadčasová a každým obdivována. Čekali jsme na její doskladnění sice 3 měsíce, to jsme veděli dopředu, ale stálo to za to!

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.