Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěná komoda dub bílý s dvířky

Avalon komoda 3D
Skladem poslední kusy
20 879 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěná komoda dub bílý s dvířky na nožičkách - zaoblená

Přinášíme vám exkluzivní dřevěnou komodu z naší kolekce Avalon, která byla navržena s ohledem na vaše potřeby a estetické požadavky. Tato dubová komoda do ložnice nebo do jiných prostor vašeho domova je vyrobena z kvalitního dubového dřeva s FSC certifikátem, což zaručuje, že materiál pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů. Svrchní vrstva komody je ošetřena prírodním olejem v barvě dub bílý, který nejenže zvýrazňuje přirozenou krásu dřeva, ale také chrání povrch před každodenním opotřebením. Komoda nabízí široké využití díky svým třem dvířkům s otvíráním typu "tip on" – po lehkém zatlačení se elegantně otevírají, což přidává na praktičnosti a moderním vzhledu nábytku. Díky moderním zaobleným rohům a designu na nožičkách se tato komoda stává nejen úložným řešením, ale i výrazným designovým prvkem, který obohatí každý interiér.

Klíčové vlastnosti:

  • Materiál: Vysoce kvalitní dubové dřevo s FSC certifikátem.
  • Povrchová úprava: Ošetřeno prírodním olejem v barvě dub bílý.
  • Design: Moderní zaoblené rohy a elegatní nožičky.
  • Otvírání dvířek: Systém "tip on" pro snadné a pohodlné otevírání.
  • Montáž: Zákazník si montuje pouze nožičky, snadná montáž.
  • Kombinovatelnost: Lze snadno kombinovat s dalšími produkty v barvě dub bílý.
  • Využití: Široké možnosti využití v různých místnostech domova.
  • Dodávka: Produkt dodávaný už zmontovaný, kromě nožiček.
  • Estetická hodnota: Přidává eleganci a styl do každého interiéru.

Dřevěná komoda dub bílý s dvířky na nožičkách - zaoblená

Nezmeškejte příležitost přivést do svého domova kus přírody a eleganci s naší dřevěnou komodou dub bílý s dvířky. Tato komoda nabízí nejen praktické úložné řešení, ale stává se také výrazným designovým prvkem, který dodá vašemu interiéru teplo a moderní vzhled. Využijte výhod nákupu přímo od výrobce a získejte kvalitní nábytek za dostupnou cenu. Objednejte nyní a užijte si kombinaci funkčnosti, stylu a trvanlivosti, kterou naše komoda nabízí.

Často Kladené Otázky (FAQ):

  • Je možné kombinovat tento výrobek s inými kusy nábytku? Ano, pro dosažení konzistentního vzhledu doporučujeme vybírat produkty v barvě dub bílý z kolekce Avalon nebo kolekce Bratislava
  • Je nábytek vyrobený z dubového dřeva? Ano, tato komoda je vyrobena z kvalitního dubového dřeva s FSC certifikátem, což zaručuje vysokou kvalitu a udržitelnost produktu.
  • Jak se o nábytek starat? Pro zachování krásy a dlouhodobé durability doporučujeme čištění suchou handričkou.

dubový nábytek v barve dub bíly Avalon

Nová Kolekcia Dubového Nábytku 2024: Zažijte kouzlo moderního skandinávského designu s naší exkluzivní řadou, uvedenou na trh v roce 2024. Tato jedinečná řada je vytvořena spojením minimalistické estetiky a výběrem výlučně přírodních materiálů. Každý kus je pečlivě zpracován z dubového dřeva, včetně bočních částí, vnitřních rámců, horních desek, dveří a zásuvek. Závazek k detailu a kvalitě je viditelný na každém kroku, od jemně zaoblených rohů po nadstandardní tloušťku vnějších částí dosahující až 2,5 cm, což přispívá k výjimečné odolnosti a dlouhověkosti našeho nábytku. Zvláštní pozornost je věnována zaobleným rohům, které přidávají nábytku nádech luxusu.

V naší kolekci "Avalon" naleznete rozmanitý sortiment nábytku ideálního pro obývací pokoj či ložnici. Všechny prvky jsou provedeny v šarmantním odstínu bílého dubu, který nábytku propůjčuje svěží a současný vzhled. Zajištění pohodlí našich zákazníků je naším hlavním cílem, a tak nabízíme veškerý nábytek již sestavený s výjimkou nohou, které si zákazníci mohou snadno a bez problémů připevnit sami.

Nechte se unést minimalismem a přírodní krásou skandinávského stylu bydlení, který se odráží v každém kusu této kolekce, a vytvořte si doma atmosféru míru a harmonie. Objevte elegance a kvalitu naší Dubové Kolekce 2024 a transformujte svůj domov na oázu stylu a komfortu.

>> Zobrazit všechny kousky z kolekce Avalon zde <<

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
Avalon
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
hladký povrch
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Material
Dub divoký
Barva
Dub bíly
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.