Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Kulatý jídelní stůl bílý - rozkladací Ø127 cm

Nova XL white
Dodaci doba: 6 - 9 týdnu
16 474 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Kulatý jídelní stůl bílý - rozkladací nohy dub natural a deska dub dýha

Tento kulatý jídelní stůl představuje skvostnou kombinaci moderního designu a praktických funkcí, což vytváří ideální kousek nábytku pro každou domácnost. Provedený s důrazem na detail z přírodních materiálů, tento stůl zesiluje estetický vzhled a funkčnost každé jídelny. Konstrukce a elegantně zkřížené nohy stolu jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva, a jsou dokončeny matným černým lakem, což působí výrazným a sofistikovaným dojmem. Průměr stolu je 127 cm, po rozložení délka až 227 cm.

Kulatý jídelní stůl bílý - rozkladací nohy dub natural a deska dub dýha

Vrchní deska stolu, ošetřená matným lakem, je vyrobena z prémiové dubové dýhy, která přidává stolu jemnou a luxusní texturu. Kromě svého ohromujícího vzhledu je stůl také výrazně funkční díky své rozkládací funkci. Obsahuje dva vnitřní vklady, které umožňují rozšíření až o dalších 2 x 50 cm, což poskytuje flexibilitu při uspořádání větších setkání nebo rodinných večeří. Důmyslná konstrukce zajišťuje, že stůl zůstává stabilní a pevný i po rozložení. Jako bonus se stůl dodává v demontu, s návodem na jednoduchou montáž, a může být kombinován s jakoukoli židlí z naší nabídky, umožňující tak kompletní personalizaci Vašeho jídelního prostoru. Stůl lze rozložit o jednu nebo až o dve části. V případě, že rozkládací části nepoužíváte, je možné je ukryt do prostoru stolu.

stul Nova

stul nova

Povrchová úprava
Lak
Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
váha
79 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
bílá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Varianty produktu

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.