Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Avano 160-200 x 90 cm

Avano
Skladem poslední kusy
18 881 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Avano 160-200 x 90 cm

Tento jedinečný kus nábytku je víc než jen místo k jídlu – je to designový kousek, který přinese do vašeho domova šmrnc a styl. Avano stůl vyniká svým designovým vzhledem, který je zároveň moderní a elegantní. Jeho tloušťka desky stolu, 3 cm, poskytuje dostatek stability a pevnosti, což znamená, že se na něm můžete spolehnout po celou generaci. Stůl je vyroben ze dřeva dub. Jedním z hlavních předností jídelního stolu Avano je jeho rozkládací systém, který vám umožní snadno přizpůsobit velikost stolu vašim potřebám. Základní rozměr stolu je 160 x 90 cm, ale v případě potřeby můžete použít rozkládací část, která se elegantně skrývá přímo uprostřed stolu, a získat dalších 40 cm prostoru. To znamená, že můžete jednoduše přizpůsobit stůl pro větší rodinná setkání nebo večírky.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Avano 160-200 x 90 cm

Povrchová úprava dřeva přírodním olejem není jen krásná, ale také přirozená a šetrná k životnímu prostředí. Všechno dřevo, použité pro výrobu stolu Avano, má certifikát FSC, což zaručuje, že pochází z udržitelně spravovaných lesů. Vaše radost z tohoto kousku nábytku bude tedy ještě větší, neboť víte, že přispíváte k ochraně naší planety. Kromě svého úžasného designu a vynikajících vlastností stolu Avano jsou jeho nohy pevné a při rozkladu nezmění svoji polohu, což zajišťuje stabilitu a bezpečnost. Hrany a rohy stolu jsou navíc zaoblené, což nejenže zvyšuje jeho estetický dojem, ale také snižuje riziko poranění.

S jídelním stolem Avano získáte nejen praktický kus nábytku, ale také umění, které oživí váš interiér. Jeho design, kvalita a udržitelnost jej činí vynikající volbou pro každý dům. Nechte svou jídelnu ozářit výjimečností stolu Avano a udělejte z ní místo, kde se rodina a přátelé rádi sjíždějí.

Jídelní stůl z masivu rozkládací dub, Avano

Povrchová úprava
Olej
Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
váha
70 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozmer desky stola
160 x 90 cm po rozkladu 200 x 90 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.