Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová postel s čaluněným čelem 180 x 200

Vig D
Skladem poslední kusy
15 885 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová postel s čaluněným čelem 180 x 200

Cena je bez matrace a roštu.

Moderní manželská postel o rozměru matrace 180 x 200 cm, vyrobená z dubového dřeva z atraktivním designem. Postel má dominantu čelo postele vyrobené z příjemné látky v tmavě šedé barvě. Záhlavník má příjemný sklon, který jistě využijete při večerním čtení dobré knihy nebo lenošení. Postel má zaoblené rohy postele, předcházejte tak nepříjemným bouchnutím. Bočnice stojí na pevné noze, postel tak působí vzdušným dojmem. Spojení pravého dubového dřeva a čalouněného čela je zárukou spokojenosti a nadčasového designu. Postel vám tak bude sloužit dlouhá léta bez ztráty na kráse či kvalitě.

Dubová postel s čaluněným čelem 180 x 200

Manželská postel je ošetřeno ekologickým značkovým olejem LIVOS což je nejpřirozenější ochranu právě pro dubové dřevo. Dřevo použijte na výrobu je s certifikátem FSC. Postel lze kombinovat z dubovým nábytkem z naší nabídky. Postel je vyroba  z poctivého dřeva z nádhernou strukturou. Dřevo může obsahovat suky a charakteristické prvky pro dřevo dub. Tloušťka dřeva je až 3 cm!

postel rozmery

Svým ergonomickým sklonem poskytne vašemu tělu dostatek pohodlí a vy si tak budete moci vychutnat večerní relax naplno. Čelo je upevněno k posteli kovovými úchyty což znásobuje jeho pevnost a odolnost vůči tlaku Postel Vig z masivního dřeva, která bude dominantou a současně uměleckým dílem vaší ložnice. Je vyrobena z kvalitního dubového masivu, která má na své pohledové straně implementovanou dubovou dýhu což zaručuje vysokou pevnost a současně dokonalou jednolitou pohledovou stranu. Výšku matrace si můžete regulovat do tří úrovní pomocí kovových úchytek roštu. Postel dodáváme bez roštu no za příplatek si můžete doobjednat kvalitní lamelový rošt z naší nabídky.

Povrchová úprava olej

Nádherně dubové dřevo

Pohodlné a komfortní čelo

Čalouněné čelo

Čerpejte sílu přírodního dřeva

precizní zpracování

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Postele - Premium
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.