Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dlouhý rozkládací stůl z masivu dub XXXL

Life XL
Dodaci doba: 10 - 15 týdnu
59 000 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dlouhý rozkládací stůl z masivu dub - dub divoký

Rozměr stolu: 240 x 100 cm ( + rozklad 2 x 50 cm ) , výška: 76,5 cm

Elegance a funkcionalita se pojí v tomto luxusním jídelním stole, ideálním pro velké prostory. Vyroben kompletní z dubového masivu, který pochází z divokého dubu, tento stůl je výrazem řemeslného umění a kvality. S jeho základními rozměry 240 x 100 cm je stůl výjimečně prostorný a připravený k přijetí mnoha hostů.

Důmyslný rozkládací mechanismus od renomované Německé značky Poettker zajišťuje flexibilitu stolu. Dva chytře schované vklady o délce 50 cm umožňují stůl rozložit na až 290 cm resp. 340 cm. Výjimečnost tohoto mechanismu spočívá v jeho jednoduchosti a plynulosti. Kolečka na spodní straně nohou stolu zajišťují snadnou manipulaci, zatímco rozkládací části jsou umístěny na samostatné kolejničce, což umožňuje rozložení stolu pomocí jedné ruky.

Stůl Flair 280 x 100 cm dub masiv

Esteticky působivý charakter dubového dřeva s jeho uzlami a výraznou strukturou dodává stolu autentický vzhled. Zkosené hrany stolu mu dodávají vzdušný design, zatímco jeho mohutné nohy z plného masivu svědčí o jeho pevnosti. Povrch stolu je upraven ekologickým olejem v odstínu dub natural, což zdůrazňuje přirozenou krásu dřeva.

Je třeba zdůraznit, že navzdory úctyhodné délce až 340 cm po maximálním rozložení může dojít k určitému přehybu stolu. Toto je specifikace konstrukce při takovém rozměru. Přesto stůl zaručuje stabilitu a pevnost, což jej činí ideálním kouskem nábytku pro všechny vaše společenské události a velkolepé hostiny.

detail stolu Life

detail stolu Life

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
váha
135 kg
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Rozmer desky stola
240 x 100 cm
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Varianty produktu

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.