Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Postel z dubového dřeva kombinovaná s látkou

luna
Skladem poslední kusy
13 677 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Manželská Posteľ Luna - Elegancia spojená s prírodou 180 x 200 cm

Cena je bez matrace a roštu.

Manželská Postel Luna představuje harmonické spojení přírody a moderního designu. Vyrobeno z dubového dřeva, které je známé svou dlouhověkostí a robustností, je tento kousek nábytku pravým výrazem luxusu a kvality. Doplněná moderním čalounictvím v elegantní černé barvě, Luna vyzařuje sofistikovanost. Její pevnost je zdůrazněna dubovými hranoly o rozměrech 6x6 cm, což zajišťuje mimořádnou stabilitu. Pro ochranu a zdůraznění přirozené krásy dřeva je postel ošetřena přírodním olejem značky LIVOS. S hrdostí zdůrazňujeme, že naše dřevo má certifikát FSC, což znamená, že pochází z zodpovědné a udržitelné těžby. A pro vaši maximální pohodlnost při relaxaci, čelo postele je vybaveno kvalitní PU pěnou, což vám poskytne měkký a pohodlný opěrka. Luna není jen postel; je to vyjádření stylu, kvality a komfortu v jednom.

Dubová postel s čaluněným čelem 180 x 200

Manželská postel je ošetřeno ekologickým značkovým olejem LIVOS což je nejpřirozenější ochranu právě pro dubové dřevo. Dřevo použijte na výrobu je s certifikátem FSC. Postel lze kombinovat z dubovým nábytkem z naší nabídky. Postel je vyroba  z poctivého dřeva z nádhernou strukturou. Dřevo může obsahovat suky a charakteristické prvky pro dřevo dub. Tloušťka dřeva je až 6x6 cm!

postel rozmery

Postel Luna je spojením tradiční řemeslné kvality s moderním designem. Je to dokonalá volba pro ty, kteří hledají spojení krásy, funkcionalitu a trvanlivost v jednom kousku nábytku. Přidejte do své ložnice kousek přírody a elegance s postelí Luna.

Povrchová úprava olej

Nádherně dubové dřevo

Pohodlné a komfortní čelo

Čalouněné čelo

Čerpejte sílu přírodního dřeva

precizní zpracování

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.