Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Látková manželská postel na nožičkách 180 x 200

Lisabon - postel orech
Skladem poslední kusy
28 472 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Látková manželská postel v šedé barvě na nožičkách 180 x 200

Výška čela u hlavy: 110 cm
Výška čela u nohou: 45 cm

Šířka: 201 cm
Délka: 220 cm
Rozměr matrace: 180 x 200 cm

Představujeme vám Postel Lisabon, manželskou postel, která zcela předefinuje pojem luxusu a pohodlí ve vaší ložnici. Tento stylový kousek nábytku je navržen tak, aby vám poskytl dokonalý spánek a současně dodal vašemu interiéru šmrnc a eleganci. Proč byste měli zvolit právě Postel Lisabon? Čtěte dál a dozvíte se! Precizně zaoblený dřevěný rám z dubu ve barevných ořech dodává posteli jedinečný vzhled, který snoubí tradiční prvky s moderním stylem. Kombinace s kvalitní šedou látkou na čalounění pak dotváří celkově luxusní dojem. Postel Lisabon je vyrobena pouze z nejkvalitnějších materiálů - pevného dubového dřeva a odolné látky na čalounění. Díky tomu je postel nejen krásná na pohled, ale také velmi odolná a dlouhověká.

V ceně postele je již zahrnut lamelový rošt na vlastním kovovém rámu, který zajistí optimální podporu vašeho těla a spánek bez bolesti zad či krku. Navíc díky tomuto řešení získáváte i úložný prostor pod postelí. Jednoduchá montáž: Postel Lisabon se dodává v demontu, ale nemusíte se bát složitého skládání - montáž je snadná a rychlá, takže si budete moci užít své nové luxusní lože co nejdříve. Stovky spokojených zákazníků již daly Posteli Lisabon svou důvěru a teď si užívají spánku jako nikdy předtím. Přidejte se k nim a zařaďte se mezi ty, kteří mají tu nejlepší postel na trhu!

Látková manželská postel v šedé barvě na nožičkách 180 x 200

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
čaluněná manželská postel
Kolekce
Lisabon - ořech
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Látka
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
světle šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.