Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Látková manželská postel 180 x 200, Lisabon

Lisabon - postel dub
Skladem poslední kusy
28 472 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Látková manželská postel 180 x 200, Lisabon

Nechte se unést do světa nekonečného pohodlí a luxusu s naší exkluzivní čaluněnou manželskou postelí s pevnou konstrukcí! Tato úchvatná postel je dokonalou kombinací jedinečného designu, prvotřídní kvality a maximální funkčnosti. Připravte se na nevšední zážitek ze spánku, který překoná vaše očekávání a přemění vaši ložnici v útulné hnízdečko lásky. Vnitřní rozměr 180 x 200 . Akce - Kvalitní lamelový rošt v ceně postele.

Čaluněná manželská Postel je vyrobena z premiových materiálů. Zvolili jsme barevnou kombinaci, která dodá vaší ložnici teplý a elegantní vzhled. Dubové dřevo je známé svojí odolností, stabilitou a dlouhou životností, takže budete moci tuto postel užívat dlouhá léta. Manželská postel skutečně zaujme na první pohled díky svému originálnímu designu se zaoblenými rohy na nohou a nádherným čelem u hlavy. Zamilujete se do tohoto stylového kousku nábytku, který bude ozdobou vaší ložnice.

Látková manželská postel v šedé barvě na nožičkách 180 x 200

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

postel lisabon rozmery

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
čaluněná manželská postel
Kolekce
Lisabon - dub
Povrchová úprava
Lak
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Látka
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
zelená
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.