Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Postel z masívu s úložným prostorem 180 x 200 cm

Vig L
Skladem poslední kusy
23 967 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Postel z masívu s úložným prostorem 180 x 200 cm - dub natural

Cena postele je včetně 2 x šuplíků po bocích postele.
Cena je bez matrace a roštu.

Postel je inovativní postel pro ty, kteří hledají spojení pohodlí, stylu a úložného prostoru. Tato postel přináší do vaší ložnice nový rozměr elegance a praktičnosti. Základ postele je vyroben z kvalitního dubového dřeva, což zaručuje její odolnost a stabilitu. Spolehlivě vás podpoří během každé noci, abyste měli klidný spánek a maximální komfort.

Jednou z hlavních výhod postele je rafinovaný design s promyšleným úložným prostorem. Stylové zásuvky na obou stranách postele jsou skvěle navrženy a vybaveny tichým zavíráním soft-close. Můžete do nich uložit oblečení, ložní prádlo nebo cennosti, čímž vaše ložnice zůstane vždy uklizená a organizovaná. Postel je dodávána bez matrace a roštu, což znamená, že si můžete vybrat přesně takovou kombinaci, která vyhovuje vašim individuálním preferencím a potřebám. Vaše pohodlí je pro nás klíčové, a proto vám tuto možnost poskytujeme. Pokud hledáte spolehlivou a elegantní postel se skvělým designem a dostatkem úložného prostoru, postel je pro vás ideální volbou. Nechte se hýčkat pohodlím a stylem, které tato postel přináší do vaší ložnice.

Dubová postel s  úložným prostorem

Manželská postel je opatřena ekologicky šetrným značkovým olejem LIVOS, což znamená nejlepší možnou ochranu speciálně pro dubové dřevo. Dřevo použité při výrobě je certifikováno podle standardů FSC, což zajišťuje, že jeho původ je ekologicky a eticky odpovědný. Tato postel se dokonale snoubí s naším dubovým nábytkem, a tak můžete vytvořit harmonický interiér dle vašich představ.

postel rozmery

Nádherná struktura dřeva postele přináší autentický a přírodní prvek do vašeho prostoru. Samotné dřevo může obsahovat drobné nepravidelnosti, jako jsou suky a charakteristické prvky typické pro dubové dřevo. Každý kus je originální a jedinečný, což dodává posteli osobitý šarm. S touto manželskou postelí získáte nejen krásný kus nábytku, ale i kus přírody do svého domova. Očekávejte dlouhou životnost, estetiku a kvalitu, která spojuje moderní design s tradičními hodnotami dřeva.

Povrchová úprava olej

Nádherně dubové dřevo

z obou stran na vlastním kování

Praktické zásuvky

čerpejte sílu přírodního dřeva

precizní zpracování

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Postele - Premium
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
s úložným prostorem
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.