Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jidelní židle dub Maja, grafitová barva

Maja - dolce 23
Dodaci doba: 6 - 9 týdnu
2 488 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento produkt je balen 2 ks/jedna krabice, tudíž lze obejendat pouze sudý počet ks. Cena je za 1 ks !

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jidelní židle dub Maja, grafitová barva , zaoblená opěrka

Jídelní židle Maja si získala mimořádnou popularitu ihned po uvedeno na trh. Nyní dostupná také ve barvy látky grafitová. Tato židle, vyrobená z dubového dřeva, nabízí jedinečnou kombinaci stylu a durability. Hlavním lákadlem je její zaoblená opěrka, která je obšitá nádhernou moderní látkou v grafitové barvě, dodávající židli sofistikovaný vzhled. Kvalitní látka použitá na židli Maja je nejen mimořádně odolná, ale také příjemná na dotek, což zaručuje vysokou odolnost i komfort. Židle je již při dodání kompletně smontovaná a ošetřena přírodním olejem, což zajišťuje její dlouhodobou udržitelnost a snadnou údržbu. Designový tvar této židle je navržen tak, aby dokonale doplňoval jakýkoli jídelní stůl, ať už ve vaší jídelně, kuchyni či kanceláři. Díky nízké váze cca 7,5 kg je židle snadno přemístitelná, což je ideální pro flexibilní uspořádání vašeho prostoru.

maja židle v grafitove barve látky

Maja židle rozmery

Navržena s důrazem na západní trh, dubová židle Maja je nyní dostupná v České republice a na Slovensku za mimořádně výhodnou cenu v rámci časově omezené akce. Její oblíbenost mezi zákazníky je důkazem kvality a pohodlí, které nabízí, a to i při dlouhodobém sezení. Investujte do židle Maja a získejte kus nábytku, který vám bude sloužit každý den s dlouhou životností a bezkonkurenčním komfortem. Přidejte do svého domova kousek elegance a funkčnosti s naší dubovou židlí Maja, oblíbenou volbou mnoha spokojených zákazníků.

Židle do kuchyně

Látka - Dolce

Moderní a kvalitní látka. Velmi příjemná na dotek. Oděruodolnost (martindale) 70 000 cyklů. Gramáž látky až 380 gr / m2. Složení 100% PES. Čištění pomocí upevňovacích vody nebo mýdla PH0.  Látka nám bude sloužit mnoho let a dodá interiéru jedinečný a originální charakter. Dolce také vykazuje vlastnosti PET FRIENDLY, tj. je šetrný ke zvířatům. Kolekce se vyznačuje vyšší odolností proti poškození poškrábáním a snadným čištěním.

dolce 23



Typ výrobku
Jídelní židle
Kolekce
Scandi
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
tmavě šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Varianty produktu

Podobné produkty

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.