Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubový konferenční stolek s policí

Scandi coffe
Skladem poslední kusy
7 992 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubový konferenční stolek s policí ve skandinávském stylu -masív dub série Scandi

Sezóna obývacích krás je tady a my s radostnou pýchou představujeme náš Konferenční Stolek Scandi! Přijímejte komplimenty od návštěv za tento útulný kousek, který přináší závan skandinávské estetiky přímo do vašeho domova. Ať už hledáte něco účelného, nebo jednoduše doplněk, který oživí místnost, Scandi je tím pravým výběrem! Scandi stolek vyniká svým čistým, jednoduchým designem a zaoblenými rohy, které přidávají špetku elegance. Má ideální velikost 90 x 90 cm, takže se hodí ke každé sedačce a nezabere moc místa. Praktická dolní police je jako stvořená pro odkládání knih, ovladačů či jiných drobností, které chcete mít po ruce. Krásný kus nábytku vyroben z dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva dub divoký.

Dubový konferenční stolek s policí ve skandinávském stylu

Není jen krásný, ale také etický. Je vyroben ze 100% dubového dřeva s certifikací FSC a ošetřen ekologickým olejem, takže můžete být v pohodě, že jste udělali správnou volbu pro Vás i pro naši planetu. A samozřejmě, Scandi se dodává s návodem na jednoduchou montáž, takže se nemusíte trápit složitým sestavováním. Tak už neváhejte! Objednejte si svůj Konferenční Stolek Scandi již dnes a zavřete dveře na svět, kde jsou stolky pouze obyčejnými kusy nábytku. Pusťte do svého života trochu škandinávského šarmu a funkčnosti, a Scandi Vám bude den co den připomínat, jak krásné může být spojení praktičnosti a stylu.

konferenčí stolek scandi a jeho rozmeri

Vstupte do světa královského materiálu, kterým je dubové dřevo, a objevte jeho vynikající vlastnosti, jež z něj činí záruku dokonalého přírodního nábytku. Ponořte se do nádherné přírodní struktury, která s každým rokem dozrává do jedinečné krásy a přináší kousek autentické přírody přímo do vaší jídelny.

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Konferenční stůl
Kolekce
Scandi
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.