Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Černá jídelní židle z masivu

Pure
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 288 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento produkt je balen 2 ks/jedna krabice, tudíž lze obejendat pouze sudý počet ks. Cena je za 1 ks !

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Černá jídelní židle z masivu

Černá krása a jednoduchost jsou spojovány v jídelní židli Pure. Tato židle je výrazem moderního designu ve stylu loft, který přinese do vaší jídelny nezaměnitelný charakter. Jídelní židle Pure je vyrobena z přírodního dřeva, což jí dodává eleganci a šarm. Její černá barva je tou pravou tajnou zbraně, která vytváří unikátní vzhled, čímž přidává vaší jídelně dávku stylu a osobnosti. Povrchová úprava dřeva matným lakem nejenže dodává židli Pure krásný vzhled, ale také zajišťuje, že její údržba a čištění jsou neuvěřitelně jednoduché. Stačí jemně otřít a váš nábytek bude vypadat jako nový.

Černá jídelní židle z masivu a stul z masívu Petra

Židle Pure je navržena tak, aby byla praktická a pohodlná. Dodává se již smontovaná, což ušetří čas a úsilí při jejím sestavování. S doporučeným zatížením do 120 kg můžete být jisti, že je dostatečně pevná pro všechny vaše potřeby. Balíme ji po dvou v krabici, což znamená, že si můžete objednat jen sudý počet, což je ideální pro větší rodinné jídelní stoly. Židle Pure je nejen krásná, ale také praktická volba pro váš domov. Rozveselíte svou jídelnu a přidejte jí moderní nádech s jídelní židlí Pure.

Pure židle rozmery

Buková židle Pure je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle do kuchyně



Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
buk
Barva
černá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.