Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Židle do jídelny v černé látce, Nebolo

nebolo preston 100
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
2 488 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Židle do jídelny NEBOLO - pohodlí a styl pro vaši jídelnu

Židle jídelny Nebolo ve vaší jídelně zárukou pohodlí a elegance. Tato vysoce kvalitní židle je vyrobena z odolné tkaniny dostupné v barvách čalounění tmavě černé a světle šedé. Jeho povrch napodobuje luxusní řezanou kůži a dává vaší jídelně sofistikovaný vzhled. Vzhled není všechno, co tato židle nabízí. Je to snadné a praktické pro údržbu - stačí jej čistit lehce navlhčeným hadříkem a v případě větších míst použijte malé dětské mýdlo. Tímto způsobem bude vaše židle stále užívat čistoty a krásy.

Židle v jídelně není jen dalším kusem nábytku, je to stylový doplněk, který zvýrazní krásu vaší jídelny a poskytne vám maximální pohodlí při jídle a relaxaci. S touto židlí vytvoříte perfektní prostor pro rodinné večeře, setkání s přáteli nebo tiché okamžiky strávené s knihou. Investujte do kvality a stylu s židli v jídelně.

Židle do jídelny NEBOLO - pohodlí a styl pro vaši jídelnu

Moderní prošívání na loketní opěrce a sedadle dává této židli luxusní vzhled, který přitahuje každého návštěvníka vaší jídelny. Židle je dodávána v částečném démonu, což znamená, že jej můžete snadno a rychle složit. Nohy židle jsou vyrobeny z dubového dřeva v přirozené barvě, což zvyšuje jeho trvanlivost a kvalitu.

židle Nebolo

Látka - Preston

Látka použitá na židle má název PRESTON 100 její vysoká otěruvzdornost až 65 000 cyklů jí zajistí dlouhou trvanlivost. Látka je 100% PES. Čištění látky pomocí mýdla PHO nebo vodou. Hustota látky až 330 g / m2

Preston 100

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
černá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.