Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Zaoblená komoda v barvě dub

Miami Komoda 4D dub
Dodaci doba: 5 - 8 týdnu
27 962 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Zaoblená komoda v barvě dub, Kolekce Miami

Výška: 77,5 cm
Šířka: 160 cm
Hloubka: 50 cm

Komoda Miami - elegantní a stylový kousek nábytku, který dodá Vašemu domovu šmrnc a pohodlí. Tato komoda je inspirována art deco stylem ze 60. let, což jí dává jedinečný a nezapomenutelný vzhled. Navíc je vyrobena ze dřeva dub a dubové dýhy v barvě dub natural, které dodává celkovému designu teplý a přívětivý tón. Komoda Miami nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny Vaše potřeby. S čtyřmi dvířky a další poličkou uprostřed si snadno uklidíte svůj oděv, ložní prádlo, hračky nebo cokoli jiného chcete mít po ruce, ale zároveň uklizené. Jedinečný zaoblený tvar komody Miami umožňuje maximálně využít její vnitřní prostor a zároveň šetřit místo ve Vašem pokoji. Čelní strana s lamelami dodává nábytku luxusní vzhled a zaručuje, že se stane skutečnou ozdobou každé místnosti.

Zaoblená komoda v barvě dub , Kolekce Miami

Popis kolekce nábytku Miami , >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek Miami, která ztělesňuje luxusní vzhled a sofistikovaný design inspirovaný retro štýlem 60. let. Tato exkluzivní řada nábytku přináší kombinaci tradičního umění a moderní elegance do vašeho obývacího prostoru, ložnice či kanceláře. Každý kousek je pečlivě navržen a vyroben v kombinaci dubového dřeva a prírodní dubové dyhy, což mu dodává charakteristickou kvalitu a nezaměnitelnou estetiku. Kolekce Miami je dostupná ve dvou elegantních barevných provedeních – dub natural a orech – což vám umožňuje vybrat si ten správný odstín pro váš interiér.

Praktická povrchová úprava: Matný lak nejenže chrání váš nábytek před poškozením, ale také zvýrazňuje přirozenou krásu dřeva a dodává mu luxusní vzhled. Lamely na čelných stranách a zaoblený tvar nábytku dodávají Kolekci Miami unikátní vzhled, který se stane okamžitým pozornost upoutavým prvkem vašeho domova.

komoda miami

Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
Miami
Povrchová úprava
Lak
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Leona
rating 10
Úžasný kousek do našeho nově rekonstruovaného domu. Komoda odpovídá obrázku, je z kvalitního materiálu čemuž odpovídá i váha při vynášeni do patra. Kvalitní zpracování. Musím dát 5 hvězdiček za rychlost dodávky i perfektní komunikaci ze strany obchodu.

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.