Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Zaoblená tv komoda barva ořech

Miami tv 3D orech
Skladem poslední kusy
17 773 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Zaoblená tv komoda barva ořech, Miami

Výška: 50 cm
Šířka: 140 cm
Hloubka: 50 cm

Televizní komoda, která je přesně tím, co potřebujete pro dokonalé vybavení Vaší obývací části. S jejím neodolatelným tvarem a elegantní barvou ořechu okamžitě zaujme pozornost každého návštěvníka. Naše tv komoda je vyrobena s precizností a péčí o každý detail. Kombinace dřeva dub a dubové dýhy vytvářejí neuvěřitelnou harmonii, která okamžitě dodá Vašemu interiéru sofistikovanost a eleganci. Dvířka po stranách poskytují dostatek úložného prostoru pro skryté uložení vašich oblíbených filmů, knih nebo dekorativních předmětů. Padací dvířka uprostřed pak umožňují snadný přístup k technologii bez jakékoli obtíže.

Tato úchvatná komoda se dodává již plně smontovaná, takže nemusíte trávit hodiny složitým sestavováním. Stačí ji pouze vybalit a ihned se můžete ponořit do světa zábavy a relaxace.!

Zaoblená tv komoda barva ořech, Miami

Popis kolekce nábytku Miami , >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek Miami, která ztělesňuje luxusní vzhled a sofistikovaný design inspirovaný retro štýlem 60. let. Tato exkluzivní řada nábytku přináší kombinaci tradičního umění a moderní elegance do vašeho obývacího prostoru, ložnice či kanceláře. Každý kousek je pečlivě navržen a vyroben v kombinaci dubového dřeva a prírodní dubové dyhy, což mu dodává charakteristickou kvalitu a nezaměnitelnou estetiku. Kolekce Miami je dostupná ve dvou elegantních barevných provedeních – dub natural a orech – což vám umožňuje vybrat si ten správný odstín pro váš interiér.

Praktická povrchová úprava: Matný lak nejenže chrání váš nábytek před poškozením, ale také zvýrazňuje přirozenou krásu dřeva a dodává mu luxusní vzhled. Lamely na čelných stranách a zaoblený tvar nábytku dodávají Kolekci Miami unikátní vzhled, který se stane okamžitým pozornost upoutavým prvkem vašeho domova.

tv komoda miami barva orech

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Tv stolek
Kolekce
Miami
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.