Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Moderní židle dub, barva čalounění šedá

Vard malmo 90
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
2 687 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Moderní židle dub Vard, barva čalounění Šedá

Představujeme vám skvělou jídelní židli, která se stane nepostradatelným kouskem vašeho domova! Tento elegantní a stylový kousek nábytku je inspirován minimalistickým skandinávským designem, který dodá vaší jídelně nebo obývacímu pokoji šmrnc a osobitost.

Konstrucke této úžasné židle je vyroben z dubového dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a neztrácí svou krásu ani kvalitu. Navíc je celá konstrukce masivní a pevná, takže vám bude sloužit po mnoho let bez problémů. A co je nejlepší? Židle přijde již smontovaná, takže nemusíte trávit čas složitým skládáním.

sestava židle vard a stul eskandi

Při výrobě této židle bylo použito pouze přírodní dubové dřevo, které bylo ošetřeno bezbarvým ekologickým italským olejem značky Bormo Wachs. Takže si můžete být jisti, že váš nový kousek nábytku je šetrný k životnímu prostředí a zdraví vaší rodiny. Tato židle unese zatížení až do 110 kg, takže je vhodná pro většinu lidí. A díky zaobleným tvarům opěrky a sedáku si užijete skutečně příjemné sezení i při delších rodinných večeřích nebo setkáních s přáteli. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a pořiďte si tuhle fantastickou jídelní židli, která zpříjemní vaše chvíle strávené u stolu a dodá vašemu domovu nádech skandinávského šarmu!

Výška: 85 cm
Rozměr sedáku: 43 x 40 cm
Šířka: 45 cm

židle vard rozmery

Jídelní židle se vyrábí ve více nádherných a moderních barvách.  Všechny dostupné varianty naleznete zde. Židli je vhodné kombinovat z jakýmkoli dubovým stolem z naší nabídky.

Moderní židle dub Vard, barva čalounění šedá

Typ výrobku
Jídelní židle
Povrchová úprava
Olej + Vosk
váha
8 kg
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Barva
světle šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.