Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Designová židle Bratislava, Šedé čalunění

Bratislava Now Or never 83
Skladem poslední kusy
2 298 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Designová židle Bratislava - šedé čalounění - dřevěné nohy dub

Tato moderní a stylová židle vás okouzlí nejen svým vzhledem, ale i komfortem, který nabízí. Přečtěte si, proč byste měli tuto židli zvolit právě vy:

1. Designová židle Bratislava je skvělým příkladem toho, jak lze snoubit jednoduchost s elegancí. Její čisté linie a šedé čalounění dodávají interiéru luxusní vzhled, který nikdyjde z módy.

2. Látka na židli  je vyrobena z recyklovatelného materiálu, což ji činí ekologicky šetrnou volbou. Navíc je čalounění velmi příjemné na dotek a připomíná až samet, takže se na něm budete cítit jako v bavlnce.

3. Dřevěné dubové nohy v přírodní barvě dub natural jsou ošetřeny olejem, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a stabilitu. Židle tak snese i vyšší zátěž a poskytne vám maximální oporu.

4. Nemusíte se obávat houževnatosti látky – čalounění je navrženo tak, aby odolávalo zašpinění a bylo snadno udržovatelné. Stačí jemným kartáčkem nebo vlhkým hadříkem a vaše židle bude vypadat jako nová.

5. Designová židle Bratislava se hodí do jakéhokoli prostředí – ať už hledáte stylové posezení pro vaši jídelnu, obývací pokoj nebo kancelář. Její neutrální barva a design se snadno kombinují s ostatním nábytkem.

Designová židle Bratislava - zelené čalounění:

Nenechte si ujít příležitost zpříjemnit svůj domov touto stylovou a pohodlnou židlí. Objednejte si designovou židle Bratislava ještě dnes a zažijte pocit luxusu a komfortu, který jen tak něco nepřekoná.

rozmery židle bratislava

Komfortní jídelní židle bratislava

Látka použitá na židle má název NOW OR Never 83 její vysoká otěruvzdornost až 90 000 cyklů jí zajistí dlouhou trvanlivost. Látka je 100% PES. Čištění látky pomocí mýdla PHO nebo vodou. Hustota látky až 420 g / m2. Látka je vyroben z recyklovatelného materiálu.

Látka Now or never 83

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
světle šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--