Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Komoda se 4 dvířky v retro stylu

Lisabon 4d komoda dub
Skladem poslední kusy
33 866 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Komoda se 4 dvířky v retro stylu Lisabon barva dub

Výška: 131,5 cm
Šířka: 125 cm
Hloubka: 50 cm

Hledáte něco opravdu jedinečného a stylového do vašeho interiéru? Pak je Retro příborník právě to, co potřebujete. Tento nádherný kus nábytku vám přinese exkluzivní zážitek z retro designu a současně poskytne dostatek úložného prostoru. Ať už hledáte novou komodu do obývacího pokoje, ložnice nebo jídelny, Retro příborník bude perfektním řešením. Retro příborník vás okouzlí svým moderním retro vzhledem a zaoblenými rohy. Jeho luxusní provedení dodá vaší místnosti eleganci a šmrnc. Představte si jeho krásu jako centrální bod vaší jídelny nebo jako úložný prvek ve vašem obývacím pokoji.

Tato komoda se 4 dvířky nabídne velkorysý prostor pro uložení vašich nejdůležitějších věcí. V každé části najdete navíc šuplík na odkládání drobných předmětů, které chcete mít po ruce. Retro příborník tak uspokojí i ty nejnáročnější potřeby. Retro příborník je vyroben z přírodních materiálů - dubu a přírodní dubové dýhy. To zajišťuje jeho vysokou kvalitu, odolnost a dlouhou životnost. S tímto kouskem nábytku si určitě dlouhodobě užijete krásu a funkčnost na jednom místě. Svým univerzálním designem se Retro příborník vejde do jakékoliv místnosti vašeho domova. Ať už ho umístíte do obývacího pokoje, ložnice nebo jídelny, tento nábytek bude vždy skvěle sloužit svému účelu.

Komoda se 4 dvířky v retro stylu Lisabon barva dub

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry. Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
Lisabon - dub
váha
97 kg
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.