Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Postel v retro designu 180 x 200, Bordo

Bordo - postel orech
Skladem poslední kusy
13 877 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Postel v retro designu 180 x 200 barva ořech, Bordo

Výška čela u hlavy: 110 cm
Výška čela u nohou: 45 cm

Šířka: 186 cm
Délka: 210 cm
Rozměr matrace: 180 x 200 cm

Nechte se unést do světa nekonečného pohodlí a luxusu s naší exkluzivní manželskou postelí Bordo! Tato úchvatná postel je dokonalou kombinací jedinečného designu, prvotřídní kvality a maximální funkčnosti. Připravte se na nevšední zážitek ze spánku, který překoná vaše očekávání a promění vaši ložnici v útulné hnízdečko lásky.

Postel Bordo je vyrobena z prémiové přírodní dubové dýhy v barvě ořechu, která dodá vaší ložnici teplý a elegantní vzhled. Dubové dřevo je známé svou odolností, stabilitou a dlouhou životností, takže budete moci tuto postel užívat po dlouhá léta. Manželská postel skutečně zaujme na první pohled díky svému originálnímu designu se zaoblenými rohy u nohou a nádherným čelem u hlavy s fascinujícím vzorem dřevěné struktury. Zamilujete se do tohoto stylového kousku nábytku, který bude ozdobou vaší ložnice.

Látková manželská postel v šedé barvě na nožičkách 180 x 200

K posteli Bordo dostanete zdarma lamelový rošt, který zajišťuje optimální podporu a komfort pro váš spánek. Navíc je postel navržena tak, aby byla jednoduchá na montáž a pevné spoje zaručují stabilitu a kvalitu. Postel Bordo vám nabídne nejen pohodlí a luxus, ale také podpoří kvalitní a zdravý spánek. Lamelový rošt se přizpůsobuje tvaru vašeho těla a pomáhá udržet správnou polohu páteře během spánku. Jsme si jisti, že se vám postel Bordo zalíbí, proto nabízíme 100% garanci spokojenosti.

postel bordo včetne roštu

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici je barva - ořech. Produkty jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Lisabon - ořech
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Látka
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.