Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

2 dveřová šatní skříň barva dub

Lisabon Skrina 2D dub
Skladem poslední kusy
27 473 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

2 dveřová šatní skříň barva dub Lisabon

Výška: 200 cm
Šířka: 120 cm
Hloubka: 60 cm

Představujeme Vám naši elegantní a praktickou 2 dveřovou šatní skříň, která přinese do Vašeho domova luxus a jedinečnost. Tento sofistikovaný kousek nábytku je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí vytvořit útulný a organizovaný prostor ve svých ložnicích či jiných místnostech. Vyrobena z prémiových materiálů, jako je masivní dubové dřevo a přírodní dubová dýha, tato šatní skříň je navržena tak, aby vydržela dlouhá léta používání a zůstala stylová za každé situace. Díky praktickému demontu se snadno montuje a umožňuje rychlé a efektivní uspořádání vašeho oblečení.

Jedinečným prvkem jsou zaoblené rohy a vnitřní zkosení, což dodává nábytku luxusní a jedinečný vzhled. Skříň má věšákovou tyč a jednu polici, které nabízejí spoustu prostoru pro uklizené uložení vašich kabátů, šatů, kalhot a dalšího oblečení.

1. Elegantní design: Stylová barva dubu a zaoblené rohy dodávají skříni luxusní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.
2. Prémiová kvalita: Skříň je vyrobena z masivního dubového dřeva a přírodní dubové dýhy, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost.
3. Snadná montáž: Díky demontu se šatní skříň snadno sestavuje a umožňuje rychlé uspořádání vašeho oblečení.
4. Praktičnost: Věšáková tyč a jedna polica poskytují dostatek prostoru pro uložení všech vašich kabátů, šatů, kalhot a dalšího oblečení.
5. Úspora místa: 2 dveřový design nabízí dostatek úložného prostoru, aniž by zabral příliš mnoho místa ve vaší místnosti.

2 dveřová šatní skříň barva dub Lisabon

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry. Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Šatní skříň
Kolekce
Lisabon - dub
váha
97 kg
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v demonte
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.