Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dvoudveřová vitrina se sklem, Santa

Santa SA1-W2A
Skladem poslední kusy
26 874 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dvoudveřová vitrina se sklem, Santa

Výška: 170 cm
Šířka: 94,2 cm
Hloubka: 40 cm

Není vždy snadné najít kombinaci luxusu, kvality a funkčnosti. Ale s touto dvoudveřovou vitrínou se váš hledání může zastavit. Nabízíme vám jedinečný a elegantní kus nábytku, který sám o sobě je uměleckým dílem. Jeho design je podtržen tenkými frézovanými lamelami na předních dveřích, které zdůrazňují nádherný vzhled přírodní dubové dýhy. Vitrína přichází s integrovaným osvětlením, které dokonale prosvětlí vaše milované předměty a umožní jim zářit ve své plné kráse. Uvnitř vitríny naleznete dvě prosklené police, které nabízejí dostatek místa pro vystavení vašich oblíbených kusů.

Všechny dveře a zásuvky mají systém soft-close pro tiché a snadné otevírání a zavírání. Navíc nábytek přichází již sestavený, takže si můžete ušetřit čas a úsilí spojené s montáží.

Vitrina santa se sklem

Popis kolekce nábytku Santa, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Tento elegantní, vysoce kvalitní nábytek přináší na scénu nový standard designu a luxusu pro váš obývací pokoj. Kolekce Santa je dokonalou kombinací kvalitního nábytku a moderního designu - přesně to, co potřebujete pro přeměnu vašeho obývacího pokoje v útulné, stylové a elegantní prostory.

Santa vás okouzlí svými zaoblenými hranami, které dodávají celkovému vzhledu nábytku sofistikovaný dotyk. Unikátní vzor na čelní straně, který připomíná tenké lamely, přidává na exkluzivitě a vytváří dojem luxusu. 

Čelní strana je vyrobena z dubového dřeva kombinovaného z dubovou dýhou. Boky a vrchní desky jsou přírodní dubová dýha. Vnitřní korpus je vyroben z laminované desky. Pro perfektní povrchovou úpravu se používá matný lak. Barva je tak přírodní dub.

nábytek Santa

stul oscar

Typ výrobku
Vitřina
Kolekce
Santa
Povrchová úprava
Lak
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.