Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Velká komoda designová, Santa

Santa SA1-K4
Skladem poslední kusy
29 871 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Velká komoda designová, Santa

Výška: 100 cm
Šířka: 185 cm
Hloubka: 40 cm

Tato komoda je více než jen skříňka na uchování věcí. S unikátním a luxusním vzhledem, který se vyznačuje jemně zafrezovanými tenkými lamelami na předních dvířkách, je to také skvělý doplněk interiéru, který přidává osobitý styl a klasickou eleganci do jakékoliv místnosti. Využití Velké komody Santa je skutečně široké - ať už hledáte stylový kousek do ložnice, jedálne nebo obývacího pokoje, Santa se vždy hodí. Díky čtyřem dvířkám nabízí obrovské množství úložného prostoru, takže si můžete uchovat vše, co potřebujete, a přitom udržovat svůj domov organizovaný a bez nepořádku.

Navíc, dvířka na této komodě jsou vybavena soft-close zavíráním pro tiché a plynulé zavírání každého dne. Ať už chcete přidat střídmý prvek do svého pokoje nebo hledáte praktické řešení pro skladování, Velká komoda Santa je jasnou volbou. Komoda je dodávána již zmontovaná, takže si nemusíte dělat starosti s montáží a můžete si ji hned užít.

Velká komoda designová, Santa

Popis kolekce nábytku Santa, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Tento elegantní, vysoce kvalitní nábytek přináší na scénu nový standard designu a luxusu pro váš obývací pokoj. Kolekce Santa je dokonalou kombinací kvalitního nábytku a moderního designu - přesně to, co potřebujete pro přeměnu vašeho obývacího pokoje v útulné, stylové a elegantní prostory.

Santa vás okouzlí svými zaoblenými hranami, které dodávají celkovému vzhledu nábytku sofistikovaný dotyk. Unikátní vzor na čelní straně, který připomíná tenké lamely, přidává na exkluzivitě a vytváří dojem luxusu. 

Čelní strana je vyrobena z dubového dřeva kombinovaného z dubovou dýhou. Boky a vrchní desky jsou přírodní dubová dýha. Vnitřní korpus je vyroben z laminované desky. Pro perfektní povrchovou úpravu se používá matný lak. Barva je tak přírodní dub.

nábytek Santa


Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
Santa
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.