Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Tv Komoda z masivu - dub, Janosik 21

Janosik typ 21
Skladem poslední kusy
18 971 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Tv Komoda z masivu na nožičkách - dubová, Janosik 21

Šířka: 1300 mm
Výška: 545 mm
Hloubka: 480 mm

Exkluzivní dlouhá televizní komoda vyrobená z dubového masivu na nožičkách. Tv komoda se dodává již komplet smontovaná mě otvor na příslušenství k tv. V zadní části se nachází otvor na kabely. Televizní komoda zaujme svým designovým vzhledem a praktickým využitím. Všechna dvířka i šuplík mají zavírání soft-close.100% masiv včetně vnitřního korpusu je zárukou kvalitního nábytku i po letech užívání. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Prohlédněte si všechny druhy a modely z kolekce Jánošík. 

tv komoda z masivu na nožičkách

Exkluzivní nábytek vyrobený z 100% dubového masivu, který reprezentuje kolekce Jánošík. Nábytek je určen pro náročného klienta, který si potrpí nejen na skutečně přírodní nábytek ale i designové provedení. Nábytek je tak určen pro generace, kde jeho hodnota bude lety jen růst. Celá kolekce je ošetřena značkovým Německým olejem LIVOS , což je dokonalá ochrana pro dubový nábytek, kde na dotek cítíte stále přírodní dřevo a zároveň dřevu dovoluje dýchat. Olej je ekologicky nezávadný. Nábytek z kolekce Jánošík je kartáčovaný a důsledné vybíráme dřevo, kde jsou i přírodní suky dřeva. Získáte tak autentický kus přírodního nábytku, kde je pečlivě vybíráno dřevo tak aby jednotlivé kresby dřeva k sobě pasovaly.

Nábytek mě krásně zaoblené hrany a rohy, což vytváří minimalistický dojem ale zároveň nábytek je vyroben z poctivého dřeva. Nožičky jsou rovněž celo-masivní s výškou 15 cm.

masivní dubový retro nábytek na nožičkách

Dubové dřevo je královský materiál, který se používá již staletí a jeho kvalita je ověřená generacemi. Dřevěný nábytek lety spěje do krásy a získává na jedinečné hodnotě. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

Typ výrobku
Tv stolek
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
váha
48 kg
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Komoda
rating 10
Vše v pořádku. Od objednávky, dodání, vynesení do domu. Komoda přesně dle popisu. Pěkná. Děkuji

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání