Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Nízká vitrina z masivu dub na nohou, Praha typ 45

Praha typ 45
Skladem poslední kusy
17 883 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Nízká vitrina z masivu dub na nohou ve skandinávském designu

Výška: 140 cm, Šířka: 90 cm, Hloubka: 40 cm

Tato nádherná vitrina vyrobená z vysoké kvality dubového masivu okamžitě přitáhne vaši pozornost a stane se centrálním kouskem v jakékoli místnosti. Vdechněte svému bydlení špetku skandinávského stylu, který je oblíbený pro svou čistotu, jednoduchost a funkčnost. Na první pohled upoutá svojí elegantní a zároveň přirozenou krásou, která dokáže zprostředkovat pocit útulnosti a tepla.

Tato dubová vitrína je nejen ukázkou řemeslnického mistrovství, ale také mimořádně praktickým kouskem nábytku, který nabízí estetický i funkční užitek. Se dvěma dvířky, z nichž levá část je částečně prosklená, vytváří ideální prostor pro vystavení vašich oblíbených kousků, ať už se jedná o knihy, suvenýry nebo dekorační předměty, zatímco zároveň poskytuje dostatek úložného prostoru. Vitrína je tak nejen úložným řešením, ale také elegantním výstavním prostorem, který umožňuje zvlášť zdůraznit každý vystavený předmět. Zafrézované uchytky přímo ve dřevě eliminují potřebu tradičních rukojetí a zároveň umožňují snadné otevírání a zavírání, přičemž nic nevystupuje do prostoru. Tento nenápadný detail zvyšuje estetickou hodnotu komody, zatímco zachovává její čistý a jednoduchý vzhled.

Nízká vitrina z masivu dub na nohou

S rozměry 90 cm (šířka) x 140 cm (výška) x 40 cm (hloubka), tato vitrina poskytuje bohatý úložný prostor, zatímco si zachovává kompaktní formu, která se hodí do různých velikostí místností. Jako specialisté na výrobu dřevěného nábytku jsme dokázali spojit moderní výrobní metody s vysokými výrobními sériemi, abychom Vám mohli nabídnout tuto jedinečnou, celodřevěnou komodu za neodolatelnou cenu.

Popis kolekce nábytku Praha, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Dubový nábytek Praha vyrobený v moderním skandinávském stylu. Tento nábytek představuje jednoduché tvary a vzdušný design, který na první pohled zapůsobí svojí elegancí a minimalismem. Štíhlé dřevěné nožičky nábytku nejen přidávají vizuální lehkost, ale také zajišťují, že nábytek je stabilní a odolný. Každý kousku z této kolekce je vyroben z dubového dřeva, ošetřeného italským ekologickým olejem značky Borma wachs, který nejen chrání dřevo, ale také zdůrazňuje jeho přirozenou krásu a texturu. Zvláštností kolekce jsou uchytky, které jsou zafrezovány přímo do dřeva, vytvářejíc tak plynulý a integrální vzhled, a zároveň poskytují funkčnost.

nábytek z kolekce Praha

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Vitřina
Kolekce
Praha
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
váha
92 kg
Povrch nábytku
hladký povrch
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív dub
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.