Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Tv komoda Lisabon, barva ořech

Lisabon - KomodaTV orech
Skladem poslední kusy
16 783 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Tv komoda Lisabon, barva ořech

Výška: 75 cm
Šířka: 185 cm
Hloubka: 50 cm

Představujeme TV komodu, která přináší jedinečný design a vysokou kvalitu do vašeho obývacího pokoje. Tato moderní televizní komoda v barvě ořech na kovových nožičkách je ideálním doplňkem pro každého, kdo hledá stylový a praktický nábytek s osobitým charakterem.

Naše TV komoda se může pochlubit kombinací přírodních materiálů a skutečně unikátním designem, který ji činí luxusním produktem hodným pozornosti náročného klienta. Vyrobena z dubového dřeva v kombinaci s přírodní dubovou dýhou, tato komoda poskytuje pevnost a trvanlivost potřebnou pro dlouhodobé použití. S dvěma dvířky a čtyřmi odkládacími prostory ve vnitřní části nabídne dostatek místa pro uložení vašich multimediálních zařízení, DVD, Blu-ray disků nebo jakékoliv jiné předměty, které chcete mít po ruce. Navíc se jednoduše zapadne do jakéhokoliv interiéru díky svému elegantnímu vzhledu.

Nenechte si ujít příležitost vylepšit váš obývací pokoj tímto stylovým a funkčním kouskem nábytku. Objednejte si naši TV komodu ještě dnes a užijte si ty nejlepší zážitky z vašich oblíbených filmů a televizních pořadů. 5 přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

1. Unikátní design: Naše TV komoda se pyšní jedinečnou kombinací přírodních materiálů a moderního stylu, který dodá vašemu obývacímu pokoji luxusní vzhled.
2. Vysoká kvalita: Díky použití dubového dřeva a dubové dýhy zaručuje naše TV komoda dlouhou životnost, pevnost a odolnost proti opotřebení.
3. Funkčnost: S dvěma dvířky a čtyřmi odkládacími prostory ve vnitřní části nabídne dostatek úložného prostoru pro všechny vaše multimediální zařízení a další potřeby.
4. Snadná do interiéru: Díky svému elegantnímu designu se naše TV komoda snadno zapadne do jakéhokoliv prostoru, od tradičního po moderně minimalistický.
5. Spokojenost zákazníků: Naše TV komoda je navržena tak, aby splnila očekávání nejnáročnějších klientů, a to díky své vysoké kvalitě, unikátnímu designu a praktičnosti.

Tv komoda Lisabon, barva ořech

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Tv stolek
Kolekce
Lisabon - ořech
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání