Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Masivní dubová obývací stěna , barva bianco

bratislava sestava
Skladem poslední kusy
42 994 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Masivní dubová obývací stěna , barva bianco ve skandinávském designu

Uprostřed moderních domovů, kde dominuje elegance, pohodlí a styl, se nachází naše dubová obývací stěna v barvě dub bílý. Tento výjimečný kus nábytku, vyrobený z 100% masivu, je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, trvanlivost a moderní vzhled svého obývacího prostoru. Díky svému skandinávskému stylu a čisté estetice nabízí dubová obývací stěna nejen praktická úložná řešení, ale také zajímavý designový prvek do vaší domácnosti.

Podrobný popisNaše obývací stěna obsahuje 1 x TV komodu, 1 x vitrínu a 1 x regál z kolekce nábytku Bratislava, která je známá svou kvalitou a stylem. Všechny komponenty jsou vyrobené z kvalitního dubového dřeva v barvě dub bílý, což zaručuje, že se tento nábytek stane dominantním prvkem každého obývacího prostoru. Dřevo je ošetřeno přírodním olejem v barvě dub natural, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a snadnou údržbu. Produkt je dodáván v částečné montáži, zákazník si montuje pouze nohy na místě, což umožňuje jednoduchou a rychlou instalaci.

Výhody produktu

  • 100% dubový masiv: Zaručuje dlouhodobou odolnost a stabilitu.
  • Skandinávský styl: Přidává moderní a svěží vzhled do vašeho obývacího prostoru.
  • Přizpůsobitelná sestava: Možnost sestavit si vlastní kombinaci produktu pro individuální potřeby.
  • Snadná údržba: Dřevo ošetřené přírodním olejem vyžaduje pouze suchý hadřík a případně olej pro čištění.
  • FSC certifikát: Zaručuje, že dřevo pochází z udržitelně spravovaných lesů.
  • Multifunkční úložná řešení: Nabízí praktický prostor pro uskladnění vašich knih, dekorací a multimediálních zařízení.
  • Jednoduchá montáž: Částečný montážní systém usnadňuje instalaci.

Regal Bratislava

Tv komoda Bratislava

Vitrina Bratislava

Často kladené otázky (FAQ)

  • Jak se starat o dubovou obývací stěnu? Pro údržbu stačí použít suchý hadřík a v případě potřeby aplikovat přírodní olej, aby se zachoval přirozený vzhled a ochrana dřeva.

  • Je možné kombinovat produkt s dalším nábytkem? Ano, je možné kombinovat s výrobky ve vzhledu dub bianco pro zachování jednotného stylu v interiéru.

Dubová obývací stěna v barvě dub bílý je perfektní volbou pro ty, kteří hledají elegantní, funkční a kvalitní nábytek do jejich obývací stěny. Neváhejte a objednejte si ji už dnes! Navštivte naše webové stránky a prohlédněte si celou kolekci nábytku. V nabídce naleznete široký výběr dubového nábytku v různých barvách a stylech.

Kontaktujte nás a my vám rádi poradíme s výběrem ideální obývací stěny pro váš domov.

Masivní dubová obývací stěna, dub bíly

Nová Kolekce Dubového Nábytku 2024: Objevte krásu moderního skandinávského designu v naší exkluzivní kolekci, představené v roce 2024. Tato unikátní kolekce je výsledkem spojení minimalistického stylu a použití výhradně přírodních materiálů. Každý kus nábytku je vyroben z čistého dubového dřeva, zahrnující boky, vnitřní korpusy, vrchní části i přední dvířka a zásuvky. Důraz na detail a kvalitu je patrný od zaoblených hran po nadstandardní tloušťku vnějšího korpusu až 2,5 cm, což zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost nábytku.

V kolekci "Bratislava" najdete širokou škálu nábytku vhodného do obývacího pokoje, ložnice nebo předsíně. Všechny kusy jsou vyrobeny v elegantním odstínu dub bílý, což dodává nábytku čerstvý a moderní vzhled. Komfort zákazníka je pro nás prioritou, a proto náš nábytek dodáváme již předmontovaný, s výjimkou montáže nohou, kterou si zákazník snadno a rychle provede sám.

Nechejte se inspirovat skandinávským stylem bydlení, kde dominuje minimalismus a využití přírodního dřeva. Tento styl je reflektován v každém kusu naší kolekce, čím vytváříme atmosféru klidu a harmonie v každém domově. Objevte krásu a kvalitu naší Dubové Kolekce 2024 a proměňte svůj domov v místo plné stylu a pohodlí.

>> Zobrazit všechny kousky z kolekce Bratislava zde <<

Typ výrobku
Obývací stěna
Kolekce
Bratislava
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
hladký povrch
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Material
Dub divoký
Barva
Dub bíly
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.