Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Věšákový panel z masivu dub bílý

bratislava BVJ-01
Skladem poslední kusy
5 385 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Věšákový panel z masivu dub bílý ve skandinávském designu 70 x 110 cm

Vešákovoa Stěna z kolekce Bratislava, ideální pro každou předsíň nebo chodbu. Tento panel na stěnu, vyrobený ve stylu škandinávského designu, je dokončen v odstínu bílého dubu s povrchovou úpravou olejo-voskem, což přináší do vašeho vstupního prostoru svěžest a moderní vzhled. Její čisté linie a minimalistický design jsou typické pro škandinávský styl a snadno se přizpůsobí různým interiérovým konceptům. Šířka panelu je 70 cm, výška 110 cm. 

Vešáková stěna je určena k montáži přímo na zeď, což zajišťuje její stabilitu a trvanlivost. Dodává se v demontovaném stavu, s jednoduchým a srozumitelným návodem pro montáž. Tento panel je vybaven čtyřmi úchytkami, které poskytují dostatek místa pro zavěšení bund, kabátů nebo kabelek. Navíc je vybavena policí, která může být využita pro další úložný prostor nebo dekorace.

Vešáková stěna je součástí širší kolekce Bratislava, což Vám umožňuje vytvořit jednotný a harmonický interiérový design, pokud se rozhodnete doplnit Vaši domácnost o další kusy z této série.

Klíčové vlastnosti:

  • Škandinávský design: Moderní a minimalistický vzhled.
  • Kvalitní dubové dřevo: Dlouhodobá odolnost a pevnost.
  • Bílý dub s olejo-voskovým finišem: Ochranná povrchová úprava, která zvýrazňuje krásu dřeva.
  • Čtyři úchytky: Nabízí dostatek místa pro zavěšení oblečení.
  • Policie pro další úložný prostor: Ideální pro dekorace nebo další oblečení.
  • Montáž přímo na zeď: Zajišťuje stabilitu a trvanlivost.
  • Demontovaný stav pro snadnou montáž: Jednoduchý návod pro montáž.

Věšákový panel z masivu dub bílý ve skandinávském designu

Ideální volba pro: Tato vešáková stěna je ideálním řešením pro ty, kteří hledají praktický a zároveň stylový prvek do své předsíně nebo chodby. Její funkčnost a design ji činí perfektním doplňkem do každého domova.

dubový nábytek do předsíne Bratislava

Nová Kolekce Dubového Nábytku 2024: Objevte krásu moderního skandinávského designu v naší exkluzivní kolekci, představené v roce 2024. Tato unikátní kolekce je výsledkem spojení minimalistického stylu a použití výhradně přírodních materiálů. Každý kus nábytku je vyroben z čistého dubového dřeva, zahrnující boky, vnitřní korpusy, vrchní části i přední dvířka a zásuvky. Důraz na detail a kvalitu je patrný od zaoblených hran po nadstandardní tloušťku vnějšího korpusu až 2,5 cm, což zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost nábytku.

V kolekci "Bratislava" najdete širokou škálu nábytku vhodného do obývacího pokoje, ložnice nebo předsíně. Všechny kusy jsou vyrobeny v elegantním odstínu dub bílý, což dodává nábytku čerstvý a moderní vzhled. Komfort zákazníka je pro nás prioritou, a proto náš nábytek dodáváme již předmontovaný, s výjimkou montáže nohou, kterou si zákazník snadno a rychle provede sám.

Nechejte se inspirovat skandinávským stylem bydlení, kde dominuje minimalismus a využití přírodního dřeva. Tento styl je reflektován v každém kusu naší kolekce, čím vytváříme atmosféru klidu a harmonie v každém domově. Objevte krásu a kvalitu naší Dubové Kolekce 2024 a proměňte svůj domov v místo plné stylu a pohodlí.

>> Zobrazit všechny kousky z kolekce Bratislava zde <<

Kolekce
Bratislava
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
hladký povrch
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Material
Dub divoký
Barva
Dub bíly
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.