Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubový konferenční stolek s policí a šuplíkem

Milton
Skladem poslední kusy
9 680 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubový konferenční stolek z masívu  včetně policí a šuplíkem, model Milton

Představujeme Vám náš dubový konferenční stolek s policí a šuplíkem, který představuje dokonalou kombinaci elegance, kvality a praktičnosti. Tento nadčasový kousek nábytku se stane nepostradatelným doplňkem Vašeho obývacího pokoje, kanceláře nebo jakéhokoli jiného prostoru, kde potřebujete stylový a funkční povrch pro uspořádání schůzek, prezentací nebo jen pro odpočinek s rodinou a přáteli.

Nenechte se okouzlit pouze jeho krásným vzhledem, ale také jedinečnými vlastnostmi, které tento konferenční stolek nabízí:

1. Kvalitní materiál: Dubové dřevo je známé svou pevností, trvanlivostí a odolností vůči poškození. Jeho přirozená barva dodává prostoru teplý a přívětivý vzhled.

2. Nadčasový design: Přírodní barva dubu natural a jednoduché linie tohoto stolku zaručují, že se bude hodit do jakéhokoli interiéru, ať už moderního nebo tradičního.

3. Funkčnost: Stolek je vybaven jednou polici a šuplíkem, které poskytují dostatek úložného prostoru pro odkládání drobných předmětů, časopisů nebo ovladačů.

4. Univerzální použití: Ať už hledáte stůl pro obývací pokoj, kancelář nebo konferenční místnost, tento dubový konferenční stolek s policí a šuplíkem splní všechny Vaše požadavky.

5. Spokojenost zaručena: Jsme si jisti, že tento konferenční stolek Vás nadchne svou kvalitou, designem a funkcemi. Pokud byste z nějakého důvodu nebyli spokojeni, nabízíme Vám možnost vrácení peněz do 14 dnů od nákupu.

Nenechte si ujít příležitost získat tento skvělý dubový konferenční stolek s policí a šuplíkem, který zpříjemní Vaše každodenní život a dodá Vašemu interiéru šmrnc. Objednejte si ho ještě dnes!

Dubový konferenční stolek z masívu  včetně policí a šuplíkem, model Wankel

Povrchová úprava Olej: Jak proměnit dubové dřevo v umělecké dílo - Olej je tajným kouzlem, které dokáže probudit skrytou krásu dubového dřeva a umožnit mu dýchat naplno. Díky olejové povrchové úpravě se z dubového dřeva stává nádherný matný poklad s výrazným přírodním vzhledem. Avšak pozor! Abyste udrželi svůj dubový poklad v perfektním stavu, pamatujte na to, že vlhké předměty (sklenice, talíře, vázy) potřebují podložky. V opačném případě by mohly na povrchu vzniknout nevzhledná kolečka od vody. Ale nebojte se, i když se tak stane, máme pro vás jednoduchý návod na jejich odstranění. Chcete-li svému dubovému dřevu dopřát ještě vyšší ochranu a udržet ho v co nejlepším stavu, doporučujeme povrch olejovat několikrát do roka a používat speciální přípravky určené pro olejovaný nábytek. Tímto způsobem si zajistíte, že vaše dubové dřevo bude vždy vypadat jako zbrusu nové a bude vás těšit svou krásou po dlouhá léta.

konferenčí stolek wankel a jeho rozmeri

Vstupte do světa královského materiálu, kterým je dubové dřevo, a objevte jeho vynikající vlastnosti, jež z něj činí záruku dokonalého přírodního nábytku. Ponořte se do nádherné přírodní struktury, která s každým rokem dozrává do jedinečné krásy a přináší kousek autentické přírody přímo do vaší jídelny.

Dubové dřevo je pečlivě sušené a vybíráme pro vás pouze to nejkvalitnější - dub divoký. Tato tvrdá dřevina zaručuje odolnost protiám či jiným škrábancům, což z něj činí ideální materiál pro dlouhodobé použití. Navíc si vážíme našeho životního prostředí a proto veškeré dřevo, které používáme, je opatřeno certifikátem FSC. Tímto způsobem se snažíme přispět ke šetrnému zacházení s naší planetou a jejím bohatstvím.

Nechte se unést kouzlem dubového dřeva a zařiďte svůj domov tímto trvanlivým a elegantním materiálem, který vám přinese radost na dlouhá léta.

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Konferenční stůl
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
zásuvky
Bez samo dosuvu
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání