Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Ratanové rohové zahradní sezení hnědé, Cavalo

Cavalo
Skladem poslední kusy
52 250 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Ratanové rohové zahradní sezení hnědé, Cavalo

1 x Lavice ( šířka - +- 270 cm , výška - 75-88 cm , hloubka - +-90 cm )
1 x Lavice  ( šířka - +- 170 cm , výška - 75-88 cm , hloubka - +-90 cm )

Tato exkluzivní sestava se skládá ze dvou lavic, které vytvářejí rohové sezení. Lavice lze použít také jako solitéři dle vašich potřeb. Která poskytují dostatek místa pro něžné pohledy i odpočinek. Součástí jsou i měkké polštáře, které zajišťují maximální komfort během každé chvíle strávené venku. Tato sestava pochází od renomované holandské firmy, specializující se na výrobu zahradního nábytku, takže si můžete být jisti kvalitou, designem a funkčností, která vydrží léta používání. Celá zahradní sestava je vyrobena z vynikajícího technického ratanu, který dokonale imituje originální ratan, přičemž získáváte všechny estetické výhody bez jakýchkoli kompromisů ve funkčnosti a odolnosti.

Ratanové zahradní sezení rohové, cavalo

detail materialu

Výhradně u nás máte možnost získat tuto nádhernou zahradní sestavu za absolutně nejnižší cenu v celé Evropské unii. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a investujte do kousku, který bude krásnit váš venkovní prostor po mnoho nadcházejících let!

Hlavním použitým materiálem je tedy technický umělý ratan nejvyšší třídy, kteří i po letech si udržuje skvělé vlastnosti. Odolává všem vlivům počasí, může být venku po celý rok. Během zimy je třeba nábytek zakrýt ochranou plachtou. Rovněž používání ochranné plachty během nepříznivého počasí prodlužuje životnost nábytku. Velmi jednoduché údržba, čištěnou jen pomocí vody nebo hadice. používat se může v teplotách od -10 ° C do + 50 ° C. Konstrukce hliníková, ručně svařovaná. podušky: 6cm hrubý molitan, potah z polyesteru 230g / m2.   Doporučené zatížení lavice je max 5 dospělé osoby / osoba max 115 kg.

cavalo rozměry

lavice cavalo rohová

lavice cavalo

Typ výrobku
Zahradní sezení
Kolekce
Ratan
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání