Největší nabídka masivního nábytku! Nyní Super ceny na všechno!

Retro konferenční stůl z dubu, janosik typ 66

Texas typ 66
Dodame za 3 - 6 týdnu
10 138 Kč 12 672 Kč -20%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Počet hodnocení: 4
Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10

Extra sleva 20% , platí jen do 15.03

+ na tento produkt doprava zdarma !

Dostupné na objednávku

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Retro konferenční stůl z dubu, Texas - janosik typ 66

Šířka: 700 mm
Výška: 450 mm
Hloubka: 700 mm

Bez konferenčního stolu si mnozí neumí svůj obývací pokoj ani představit. Co teprve, když okusí luxus dubového konferenčního stolu z kolekce Texas? Luxusní dubový materiál je zárukou kvality, jednoduchý design konferenčního stolu pak zaručuje, že stolek lehce zapadne do každého interiéru. Ponechaný přírodní vzhled je pak garancí toho, že se v onom interiéru stane konferenční stolek dominantou. Konferenční stolek Texas nabízí dostatečně velkou vrchní odkládací plochu a praktický úložný šuplík, na obsah, který návštěvy nemusí vidět. Právě díky onoho rafinovaného šuplíku může konferenční stolek zase a znovu budit dojem uklizenosti. Časopisy, noviny a vše ostatní stačí rychle smést z vrchní desky do šuplíku.

Konferenční stolek Texas - janosik je vyrobený z vybraného dubového dřeva. S ponechanými přírodními nedokonalostmi dřeva, jako jsou suky a praskliny působí tak sebevědomě. V interiéru se rozhodně neztratí ani mezi jiným nábytkem, punc dokonalé souhry mu však propůjčíte jen v případě, že do svého obýváku pozvete i jiné kusy nábytku z kolekce Texas.

Cena nábytku je bez osvětlení.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

Retro konferenční stul z dubu, Texas typ 66

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Konferenční stůl
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
váha
32 kg
Povrch nábytku
Kartáčovanie
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Hodnocení
rating 10
Skvělé zpracování, moc se nám líbí, 100% spokojenost.
Krásný, masivní!
rating 10
Úžasný kousek, máme už od vás jídelní stůl a teď i konferenční. Doporučuji!
Perfektní
rating 10
Firmu Nábytek Mirek z Košic musím pochválit a rozhodně doporučit všem, kteří chtějí opravdu kvalitní a pevný nábytek ze dřeva, který je navíc designově zajímavý. Koupil jsem si sadu nábytku Jánošík do obývacího pokoje a musím říct, že je opravdu krásný, navíc služby jako doprava, vykládka, precizní zabalení, vše v naprostém pořádku. Jsou to profíci! :-) Díky!
10
rating 10
Kvalitni a perfektni stolek, je nadherny.

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání