Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Židle s kovovýma nohama, béžová látka

Firenza, Sorella 13
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 298 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Židle s kovovýma nohama, béžová látka model Firenza

Jídelní židle Firenza kombinuje eleganci a praktičnost s moderním designem, který oživí každý interiér. Hlavním lákadlem tohoto modelu je jeho kvalitní čalounění dostupné ve dvou barvách – béžové a šedé, které doplňují černé kovové nohy. Tyto nohy nejenže zaručují vysokou stabilitu a odolnost, ale také přidávají židli na elegantním vzhledu. Díky použití kvalitních přírodních materiálů, jako je látka, která je na dotek měkká a příjemná, je židle Firenza ideální volbou pro dlouhé večeře s rodinou nebo přátele. Židle je také vybavena FSC certifikátem, což zaručuje, že dřevo pochází z udržitelně hospodařených lesů. Výhodou je, že židle přichází již kompletně smontovaná, což zákazníkům usnadňuje její okamžité zařazení do interiéru bez nutnosti složitého skládání. Perfektně se hodí nejen do moderně zařízených jídelen, ale i do kancelářských prostor, kde může sloužit jako stylové a pohodlné sezení.

Klíčové vlastnosti:

  • Látka: dostupná ve dvou barvách (béžová, šedá)
  • Nohy: robustní kovové v černé barvě
  • Čalounění: měkké a pohodlné, ideální pro dlouhé večery
  • Montáž: dodáváno již smontované
  • Styl: moderní, vhodný do jídelny i kanceláře
  • Péče o životní prostředí: využití udržitelně hospodařených materiálů
  • Odolnost a stabilita: díky kovovým nohám
  • Univerzálnost: snadno kombinovatelná s dalšími výrobky z dubového dřeva

Židle s kovovýma nohama, béžová látka model Firenza

Židle Firenza je perfektní volbou pro každého, kdo hledá kombinaci stylového designu, pohodlí a kvality. S jejími látkovými variantami a robustními kovovými nohami bude skvěle doplňovat jakýkoliv jídelní kout nebo kancelář. Nejenže je esteticky přitažlivá, ale také ekologicky odpovědná. Firenza je již smontovaná, což znamená, že ji můžete ihned zařadit do vašeho domova bez dalších starostí. Nečekajte a dopřejte si židli, která zlepší nejen váš interiér, ale také vaše každodenní pohodlí. Objednejte ještě dnes a zažijte dokonalé spojení funkčnosti a estetiky, které židle Firenza nabízí.

Jak se starat: Pro udržení čistoty a vzhledu stačí jednoduše otřít vlhkým hadříkem. Pravidelná údržba zabezpečí dlouhodobou životnost a zachování kvality. Látka Sorella na sedáku vyniká vlastnostmi odolnosti proti oděru s 60 000 cykly. Složení 100% PES. Čištění pomocí jemně navlhčení handičky ideální s vodou destilovanou (případně kojeneckou, která neobsahuje vodní kámen) a trochu neutrálního dětského mýdla.

Ideální volba pro: Toto jídelní křeslo je ideální pro ty, kteří hledají komfortní, stylové a zároveň praktické řešení pro svou jídelnu. Jeho moderní design a prvotřídní materiály z něj dělají výjimečný kousek pro jakýkoliv jídelní prostor.

firenza rozmery

židle firenza

židle firenza

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Nosnosť
115 kg
Barva
béžová
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Varianty produktu

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání