Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Designová židle Bratislava, Zelené čalunění

Bratislava Now Or never 38
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 298 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Designová židle Bratislava - zelené čalounění: Elegance a pohodlí v jednom balení

Designovou židle Bratislava s jedinečným zeleným čalouněním, která přinese do Vaší jídelny nejen exkluzivní vzhled, ale také maximální pohodlí. Tento skvost mezi židlemi je navržen tak, aby dokonale zapadl do moderního i klasického interiéru a splnil veškeré požadavky na kvalitu a styl.

Moderní tvar židle s dubovými nohami v přírodní barvě dodá Vaší jídelně elegantní a současný vzhled. Látka na židli je vyrobena z recyklovatelného materiálu, který je nejen ekologický, ale také velmi odolný a snadno udržitelný. Nemusíte se bát houževnatosti látky ani opotřebení. Zelené čalounění je velmi příjemné na dotek a připomíná samet, což zaručuje maximální komfort při sezení. Dubové nohy jsou ošetřeny olejem, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a pevnost. Židle tak snadno unese i těžší zátěž. Díky kvalitnímu čalounění a ošetřeným dřevěným nohám stačí pouze pravidelné utírání hadříkem, aby židle vypadala jako nová.

Designová židle Bratislava - zelené čalounění:

Nečekejte déle a pořiďte si Designovou židle Bratislava se zeleným čalouněním ještě dnes! Udělejte svou jídelnu místem, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli, a to vše za bezkonkurenční cenu. Tato židle je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stylový a pohodlný nábytek, který vydrží dlouhá léta.

rozmery židle bratislava

Komfortní jídelní židle bratislava

Látka použitá na židle má název NOW OR Never 38 její vysoká otěruvzdornost až 90 000 cyklů jí zajistí dlouhou trvanlivost. Látka je 100% PES. Čištění látky pomocí mýdla PHO nebo vodou. Hustota látky až 420 g / m2. Látka je vyroben z recyklovatelného materiálu.

Látka Now or never 38

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
zelená
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.