Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Příborník barva dub s 3D povrchem, Oslo

Oslo Vitrina OS-KB L
Skladem poslední kusy
21 669 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Příborník barva dub s 3D povrchem, Oslo

Výška: 138 cm
Šířka: 83,6 cm
Hloubka: 42,2 cm

Vitrina ze série nábytku Oslo - dokonalý kousek nábytku pro váš obývací pokoj . Příborník má praktické vnitřní členění s velkým množstvím odkládacích částí. Vitrina se dodává již včetně osvětlení, za prosklenou částí na zadní straně jsou nádherně dřevěné lamely, spolu s jednou prosklenou policí. Spodní police je zrcadlová a tak vytváří nádherný efekt. Samozřejmostí je zavírání soft-close.  Vitrina je vyrobena z kvalitní přírodní dubové dýhy, která pokrývá všechny viditelné části nábytku - přední části, boky a vrch. Tento přírodní materiál přidá do každé místnosti teplou a přirozenou atmosféru. Vnitřní korpus je vyroben z imitace dřeva fólie v barvě dubu, což zajišťuje nejen estetický vzhled, ale i odolnost a trvanlivost. Vitrínu musí být přichycena přímo na zeď !

Jedinečný 3D povrch na celé přední části nábytku dodává komodě osobitý a stylový vzhled. Každý detail je pečlivě promyšlený, a to včetně tichého zavírání soft-close kování, které zamezí nežádoucímu hluku při manipulaci s dveřmi a šuplíky. Zohledněním nadstandardní povrchové úpravy matného laku v barvě dub natural, zajišťujeme vysokou kvalitu nábytku a přidanou odolnost vůči poškrábání a jiným běžným vlivům. Přírodní dýha s vkusnými přírodními trhlinami dřeva přispívá k jedinečnému vzhledu a prolíná se s moderním designem nábytku. Nábytek je dodávána již kompletně smontovan, takže nemusíte ztrácet čas s náročným montážem. Stačí ji jen vyjmout z obalu a umístit na požadované místo ve Vaší místnosti.

Přidejte do svého interiéru nábytek ze série Oslo a zažijte spojení kvality, stylu a praktičnosti, která vyhoví vašim náročným požadavkům na nábytok.

Příborník barva dub s 3D povrchem, Oslo

Popis kolekce nábytku OSLO , >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Oslovujeme vás s novinkou pro rok 2023 – nábytek Oslo, skutečně jedinečný kousek nábytku, který vás nadchne svou výraznou 3D strukturou předních částí. Tento inovativní designový prvek je získán speciální metodou frézování a kartáčování, čímž dodává nábytku sofistikovaný a působivý vzhled. Základem kvality a luxusu je použití prémiové dubové dýhy, které tvoří přední část nábytku včetně bočních ploch a vrchní desky. Přirozená dubová dýha přináší do vašeho interiéru jedinečný charakter a přirozenou atmosféru, čímž vytváří útulné prostředí pro váš domov.

Vnitřní korpus nábytku je vyroben z imitace dřeva v barvě dubu, čímž zajišťujeme pevnost a trvanlivost nábytku. Imitační fólie má esteticky příjemný vzhled, který se dokonale pojí s přirozenými prvky přední části. Pro zvýraznění krásy dřeva a zároveň ochranu povrchu jsme použili značkový matný lak. Tato povrchová úprava dodává nábytku Oslo dlouhotrvající ochranu před běžnými známkami používání a zároveň podtrhuje jedinečnou strukturu dřeva.

Oslo je série nábytku, která přináší stylovou a praktickou volbu pro vaši domácnost. Spojení jedinečného designu, přírodních materiálů a kvalitní povrchové úpravy činí z nábytku Oslo skutečným unikátem, který zvýrazní eleganci vašeho interiéru a zanechá trvalý dojem. Dopřejte si tuto výjimečnou novinku a udělejte z vašeho domova místo, které budete s radostí obdivovat.

nábytek Oslo


Typ výrobku
Vitřina
Povrchová úprava
Lak
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
folie barva DUB
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.