Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní tv komoda ořech americký

More KOMODA 2D1D, orech
Dodaci doba: 10 - 12 týdnu
50 850 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní tv komoda ořech americký na kovových nožičkách, kolekce More

Výška: 58 cm , šířka: 185 cm , hloubka: 43 cm

Luxusní TV komoda, jedinečný klenot od naší kolekce More. Tento nádherný, vyráběný kousek kombinuje výhradně vybrané dřevo ořech americký s přírodní dýhou dřeva ořech, čímž vytváří dokonalý harmonický celok. Zároveň přináší do vašeho domova dotek elegance a luxusu. Naše TV komoda, má mimořádně důmyslné zpracování. V prostřední části jsou sklápěcí dvířka kombinována se sklem. Po bocích jsou 2 dvířka, každá část mě navíc ještě ve střední často dřevěnou polici., vybavené značkovým kováním BLUM, poskytují dostatek místa pro všechny vaše potřeby. Kromě toho jsou všechna dvířka opatřena tichým dotvářením soft-close, které zajišťuje hladké a tiché zavírání. Co je velkým bonusem a detailem při zpracování je otvor ve vrchní části pro skrytí kabelů z TV, Hifi, který je přepracovně schován.

Luxusní tv komoda ořech americký na kovových nožičkách

Nezapomněli jsme ani na estetickou stránku. Designovým prvkem nábytku jsou elegantní lamely na pravé straně, které dodávají celkovému vzhledu jedinečný vzhled. Kovové nožičky v černé matné barvě pak dokreslují celkovou eleganci a jedinečnost tohoto nábytku. Přední část je dřevo ořech americký. Korpus, boky a vrchní deska je vyrobena z prémiové přírodní dýhy také ze dřeva ořech, což zaručuje vysokou kvalitu a odolnost. K dokonalosti přispívá i ošetření nábytku značkovým olejem. Užijte si pohodlí s naším luxusním kouskem, kterí se k vám dostane již plně smontovan. Přidejte jí do svého domova a zažijte dotek luxusu každý den.

Vitrina More

Zobrazit všechny kusy z kolekce MORE ze dřeva ořech americký zde

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Tv stolek
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
ořech americký
Korpus
Přírodní dýha
vrchní deska
Přírodní dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
ořech americký
Barva
ořech
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.