Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Moderní rohová sedačka pravá - modulární

Cielo
Dodaci doba: 7 - 11 týdnu
54 491 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Moderní rohová sedačka roh v pravo - modulární

Prohlédněte si všechny varianty a možnosti sedačky zde. ( Doporučujeme ! )

Prvotřídní komfort sezení, který je podtržen nadstandardní kvalitou každého detailu. Výlučná ruční výroba zaručuje preciznost, s jakou byl každý kus této soupravy vytvořen. Moderní a zároveň nadčasový design dokonale zapadne do interiérů různých stylů. Značka „German quality“ je svědectvím toho, že Cíelo je víc než jen nábytek – je to závazek k excelence. Unikátní modulární struktura této sedací soupravy vám umožňuje vytvářet různé formy a tvary – ať už tradiční rohovou kombinaci, působivou soupravu do tvaru U, elegantně zaoblenou nebo samostatný solitér. A to vše bez omezení na délku. Ukázková varianta představuje rohovou kombinaci ze dvou elementů, ale možnosti jsou prakticky nekonečné.

Moderní rohová sedačka roh v pravo - modulární
* Na obrázku v látce KEY WEST hunter - E051

Barva látky/kuže může být mírně odlišná závisí to na nastavení barev v monitoru. Jelikož jde o nábytek na míru je vyžadována záloha ve výši 30%. Rovněž zde zaniká možnosti vrácení zboží do 14 dnů kvůli zakázkové výrobě.

Rozhodnutí pro sedací soupravu Cielo je rozhodnutím pro jedinečnost, eleganci a komfort. Ponořte se do světa kvality a luxusu, kde můžete kombinovat nekonečné množství prvků podle svých potřeb. Váš obývací pokoj si zaslouží takovou krásu a dokonalost. Všechny nosné části kostry jsou vyrobené z tvrdého dřeva a vnitřní konstrukce sedací části má základ vlnité pružiny (nosag) s pružinovým jádrem pro ještě vyšší komfort sezení. Výplně tvoří vysokoelastická studená pěna s mimořádně vysokým komfortem sezení. Sedací souprava Karolina je dostupná v mnoha různých kvalitních látkách.

Rozmery:

rozmery cielo

Rohovou verzi sedačky lze rozšířit o moduly 70 nebo 105 cm široké. Každý z rohů lze ukončit ve směru do U nebo klasickým ukončením.

> Další dostupné látky naleznete zde <

Typ výrobku
Sedačka
Korpus
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Látka
Roh Sedačky
Roh v pravo
Rozkladaní - Funkce spaní
bez funkce spaní
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
Výběr ze vzorníku barev
zelená
Typ sedačky
Rohová sedačka
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.