Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Komoda barva dub s 3D povrchem, Oslo

OSLO OS-K3
Skladem poslední kusy
23 667 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Komoda barva dub s 3D povrchem, Oslo

Výška: 87 cm
Šířka: 153,8 cm
Hloubka: 42,2 cm

Komoda ze série nábytku Oslo - dokonalý kousek nábytku pro Vaši ložnici, pracovnu nebo jídelnu. Tato elegantní komoda disponuje 3 dvířky a 3 šuplíky, co Vám poskytne dostatek úložného prostoru a udrží Váš domov dobře uspořádaný. Samozřejmostí je zavírání soft-close.  Komoda je vyrobena z kvalitní přírodní dubové dýhy, která pokrývá všechny viditelné části nábytku - přední části, boky a vrch. Tento přírodní materiál přidá do každé místnosti teplou a přirozenou atmosféru. Vnitřní korpus je vyroben z imitace dřeva fólie v barvě dubu, což zajišťuje nejen estetický vzhled, ale i odolnost a trvanlivost.

Jedinečný 3D povrch na celé přední části nábytku dodává komodě osobitý a stylový vzhled. Každý detail je pečlivě promyšlený, a to včetně tichého zavírání soft-close kování, které zamezí nežádoucímu hluku při manipulaci s dveřmi a šuplíky. Zohledněním nadstandardní povrchové úpravy matného laku v barvě dub natural, zajišťujeme vysokou kvalitu nábytku a přidanou odolnost vůči poškrábání a jiným běžným vlivům. Přírodní dýha s vkusnými přírodními trhlinami dřeva přispívá k jedinečnému vzhledu a prolíná se s moderním designem nábytku. Nábytek je dodávána již kompletně smontovan, takže nemusíte ztrácet čas s náročným montážem. Stačí ji jen vyjmout z obalu a umístit na požadované místo ve Vaší místnosti.

Přidejte do svého interiéru nábytek ze série Oslo a zažijte spojení kvality, stylu a praktičnosti, která vyhoví vašim náročným požadavkům na nábytok.

Komoda barva dub s 3D povrchem, Oslo

Popis kolekce nábytku OSLO , >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Oslovujeme vás s novinkou pro rok 2023 – nábytek Oslo, skutečně jedinečný kousek nábytku, který vás nadchne svou výraznou 3D strukturou předních částí. Tento inovativní designový prvek je získán speciální metodou frézování a kartáčování, čímž dodává nábytku sofistikovaný a působivý vzhled. Základem kvality a luxusu je použití prémiové dubové dýhy, které tvoří přední část nábytku včetně bočních ploch a vrchní desky. Přirozená dubová dýha přináší do vašeho interiéru jedinečný charakter a přirozenou atmosféru, čímž vytváří útulné prostředí pro váš domov.

Vnitřní korpus nábytku je vyroben z imitace dřeva v barvě dubu, čímž zajišťujeme pevnost a trvanlivost nábytku. Imitační fólie má esteticky příjemný vzhled, který se dokonale pojí s přirozenými prvky přední části. Pro zvýraznění krásy dřeva a zároveň ochranu povrchu jsme použili značkový matný lak. Tato povrchová úprava dodává nábytku Oslo dlouhotrvající ochranu před běžnými známkami používání a zároveň podtrhuje jedinečnou strukturu dřeva.

Oslo je série nábytku, která přináší stylovou a praktickou volbu pro vaši domácnost. Spojení jedinečného designu, přírodních materiálů a kvalitní povrchové úpravy činí z nábytku Oslo skutečným unikátem, který zvýrazní eleganci vašeho interiéru a zanechá trvalý dojem. Dopřejte si tuto výjimečnou novinku a udělejte z vašeho domova místo, které budete s radostí obdivovat.

nábytek Oslo

Typ výrobku
Komoda s dvířky
Povrchová úprava
Lak
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
folie barva DUB
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.